Termen cautat

Pozitia Imbratisarea Iederei


Autor: george

 

Pozitia Imbratisarea Iederei este ideala pentru o uniune tandra si spirituala intre cei doi indragostiti, centrandu-si atentia pe senzatiile tactile produse de contactul direct al trupurilor barbatului si al femeii. In aceasta pozitie cei doi parteneri au posibilitatea de a se redescopei unul pe celalalt intr-o cu totul alta perspectiva. Prin urmare, daca doriti sa incercati pozitia Imbratisarea Iederei, este necesar ca ambii parteneri sa stea in picioare imbratisati, in vreme ce femeia isi va plasa unul dintre picioare intre coapsele partenerului, ceea ce va rezulta intr-o imbratisare tandra si senzuala, insa in acelasi timp deosebit de intensa.

 

 

In pozitia Imbratisarea Iederei, intalnirea dintre lingam (penis) si yoni (vagin) este destul de superficiala, ideala pentru femeia-caprioara (al carei yoni este destul de adanc) si barbatul-taur (al carui lingam este destul de mare). In plus, centrul senzualitatii in aceasta pozitie este dat de faptul ca aproape fiecare parte a trupurilor celor doi indragostiti se alfa intr-un contact strans, ceea ce poate rezulta intr-o senzatie de excitare intensa.

 

 

Ceea ce mai trebuie sa stiti despre pozitia Imbratisarea Iederei este faptul ca aceasta este potrivita pentru cuplurile care se grabesc si doresc sa aiba parte de o "imbratisare" scurta, dar intensa. In plus, femeia este cea care poate decide gradul de penetrare, astfel incat daca isi va lasa capul pe spate, pozitia vaginului se va schimba, penetrarea se va realiza intr-un mod superficial, permitandu-i partenerului sa exploreze zonele din jurul vulvei, neglijate de obicei in timpul actului sexual. Daca insa femeia va dori ca penetrarea sa aiba loc mai in profunzime nu trebuie decat sa isi culce capul pe umarul partenerului sau, micsorandu-si astfel gradul de inclinare al spatelui.

 

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Embrace-of-the-Ivy