Termen cautat

Pozitia Imbratisarea Presata


Autor: george

Pozitia Imbratisarea Presata este una acrobatica si, prin urmare, poate sa para destul de dificil de realizat pentru majoritatea dintre cupluri. Cu toate acestea Imbratisarea Presata nu numai ca permite descoperirea partenerei intr-o ipostaza cu totul noua, dar este extrem de excitanata pentru barbat datorita faptului ca ii ofera imaginea penisului (lingam) in momentul in care patrunde in vagin (yoni).

Daca alegeti sa incercati aceasta pozitie este necesar ca partenera sa isi sprijine palmele pe podeasi sa isi ridice picioarele pana in punctul in care sa cuprinda coapsele partenerului cu genunchii, in vreme ce partenerul trebuie sa o sustina pentru a putea sa isi mentina echilibrul. In aceasta pozitie barbatul este cel care stabileste ritmul si intensitatea penetrarii, insa este recomandat sa recurga doar la miscarile clasice de du-te-vino, impingandu-si cu grija partenera pentru a o readuce aproape de el. In plus, cu exceptia faptului ca pozitia Imbratisarea Presata nu le ofera celor doi parteneri posibilitatea de a se atinge sau de a se privi in ochi, pentru barbat, perspectiva pe care o ofera asupra formelor trupului partenerei sale poate fi extrem de incitanta.

Ceea ce trebuie sa stiti despre aceasta pozitie este faptul ca Imbratisarea Presata tinde sa stimuleze capatul vaginului, mai degraba decat punctul Gsi prin urmare este recomandata femeilor care ating orgasmul printr-o penetrare in profunzime. In plus, pentru ca aceasta pozitie sa fie mai usor de realizat, barbatul poate sa isi sprijine spatele de un perete, astfel incat sa se poata concentra asupra actului sexual in sine si nu pe mentinerea echilibrului. De asemenea, pentru ca femeia sa ajunga la nivelul pelvisului partenerului sau, aceasta poate sa isi aseze mainile pe pat, ceea ce cu siguranta o va inalta.

 

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Pressing-Embrace