Termen cautat

Pozitia Imbratisarea Sacra


Autor: Anda Sabau

Aceasta pozitie nu este pentru cei care cauta ceva relaxant, deoarece poate fi obositoare. Imbratisarea sacra este o pozitie sexuala incitanta care poate oferi senzatii deosebite ambilor parteneri. Daca v-ati plictisit de rutina din intimitate, aceasta pozitie merita experimentata.

Pentru aceasta pozitie, barbatul trebuie sa fie asezat pe un scaun sau chiar pe marginea unui pat, in timp ce partenera acestuia va sta pe genunchii lui cuprinzadu-l cu coapsele. Femeie va fi nevoita sa se aplece destul de mult, lasand capul usor pe spate si incercand sa isi mentina echilibrul. Astfel, barbatul se poate juca si poate stimula cele 3 zone erogene ale femeii, coapsele, sanii si zona jaghana (partea dintre coapse si buric). Daca si barbatul se apleaca, aceasta va putea simiti aroma emanatade corpul femeii si isi poate plimba mainile pe trupul ei. In aceasta pozitie, femeia nu mai are niciun control, barbatul fiind cel care controleaza intensitatea penetrarii. Jucati-va cu parul partenerei, plimbati-va palmele pecoapsele ei si sarutati-i gatul.

Pozitia imbratisarea sacra este perfecta pentru femeile care au anumite complexe legate de dimensiunea sanilor sau chiar de abdomen, deoarece odata cu aceasta aplecare si pielea de pe abdomen se va intinde la maxim si sanii vor fi ridicati. Atunci cand experimentati poziitii sexuale noi, este bine ca ambii parteneri sa fie de acord si sa aiba o minte deschisa. Aceste noi experiente sexuale va va condimenta cu siguranta relatia si va alunga monotonia din dormitor.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Embracing-Union-A-Sacred-Embrace