Termen cautat

Pozitia Impachetat (The Germinated Seed)


Autor: george

Desi poate parea usor acorbatica si greu de efectuat, pozitia Impachetat ofera ocazia unei penetrari in profunzime, precum si o imagine vizuala extrem de excitanta pentru partenerul dumneavoastra. Denumirea acestei pozitii (the Germinated Seed, Samanta Germinata) vine de la faptul ca pozitia femeii stand culcata pe spate si cu picioarele ridicate in aer, imita in totalitate o samanta ce asteapta doar un mic impuls pentru a rasari.

Daca alegeti pozitia Impachetat, este necesar ca partenerul dumneavoastra sa stea in genunchi in pat in asa fel incat lingam-ul (penisul) sa fie la nivelul lui yoni (vagin). In plus, trebuie sa stiti ca ridicarea picioarelor ingusteaza vaginul, facand in acest fel capatul vaginului sa fie mai usor accesibil. Prin urmare, aceasta pozitie este ideala pentru femeile care au un vagin mai adanc (femei-elefante), precum si pentru cele care vor sa experimenteze penetrarea in profunzime. Deasemenea in ceea ce il priveste pe partenerul dumneavoastra, pozitia Impachetat ii ofera o imagine perfecta asupra zonei dumneavoastra genitala, a coapselor, sanilor si fetei,ceea ce pentru multi dintre barbati reprezinta un factor de excitare intensa. Inconvenientul consta in faptul ca pozitia femeii poate sa ii produca acesteia crampe musculare sau o stare de tensiune, atentia fiindu-i in acest fel deviata de la placerea actului sexual la a-si mentine echilibrul.

Multe dintre femei considera in mod eronat ca pozitia Impachetat poate sa ofera partenerului o imagine nu tocmai atractiva asupra trupului lor. Ceea ce trebuie sa luati in considerare este faptul ca in momentul in care ridicati picioarele, pielea de pe coapse si fese se intinde facand aceste zone sa para mai netede si mai fine. In plus, odata ce va veti relaxa va puteti bucura din plin de ritmul impus de partenerul dumneavoastra, incepand de la un grad de penetrare superficiala si pana la un ritm mai alert, variind si osciland pana in momentul atingerii climaxului satisfactiei sexuale.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Germinated-Seed