Termen cautat

Pozitia Impreunarea Elefantului


Cei doi parteneri ai cuplului pot experimenta, in cadrul pozitiei Impreunarea Elefantului, o uniune perfecta, extraordinara din cauza faptului ca femeia se va putea bucura, degustand din cele 1001 senzatii nemaiintalnite. Aceasta pozitie permite stimularea celor mai erogene zone ale trupului feminin.

Astfel, aceasta pozitie presupune ca barbatul sa fie asezat pe pat, tinand picioarele departate, iar partenera sa trebuie sa i se aseze in poala, cu spatele la acesta, in timp ce isi va tine genunchii apropiati si ridicati pana la piept.

Denumirea pozitiei, Impreunarea Elefantului, se datoreaza capacitatii barbatului de a-si cuprinde partenera intr-un mod similar elefantului, in timpul imperecherii acestuia. Barbatul mai are si libertatea de a-si utiliza ambele maini pentru a putea, cu o foarte mare usurinta, sa stimuleze vaginul si clitorisul iubitei sale, zone care, stimulate concomitent, ii vor oferi parteneri senzatii extraordinare.

In cadrul pozitiei Impreunarea Elefantului, femeia se va putea bucura de o libertate deplina in ceea ce priveste alegerea intensitatii, a ritmului si a profunzimii penetrarii. Femeia poate controla miscarile, alternand clasica miscare de "du-te-vino" cu miscari efectuate de sus in jos sau de la stanga la dreapta. Miscarile pot oscila foarte mult, fapt care ii va oferi barbatului niste senzatii pe care cu greu le va putea uita. 

Succesul acestei pozitii sexuale consta in faptul ca penetrarea nu trebuie sa se produca chiar imediat, ci numai in momentul in care gradul excitarii femeii va atinge cele mai inalte culmi. Doar in momentul respectiv, uniunea dintre penis (lingam) si vagin (yoni) va avea loc in toata plenitudinea sa.

In cazul in care barbatul atinge climaxul satisfactiei sale sexuale inaintea partenerei, va putea sa continue stimularea acesteia cu mainile, in zona clitorisului, iar intre timp ii va putea saruta gatul, ceafa si spatele.

In timpul pozitiei Impreunarea Elefantului, contactul vizual dintre cei doi parteneri este aproape imposibil, insa barbatul poate compensa acest lucru prin intermediul faptului ca poate recurge la o gama foarte larga de alti factori pentru stimulare. Paretenera acestuia poate fi purtata, in acest fel, pana in al noualea cer, iar barbatul insusi, se poate bucura si poate savura miscarile efectuate de partenera.

Pozitia aceasta, pe langa faptul ca permite o penetrare in profunzime a vaginului, este excelenta pentru acei barbati care si-au dezvoltat anumite complexe legate de dimensiunile penisului lor.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Union-of-the-Elephant