Termen cautat

Pozitia Impreunarea Femeii Elefanta


Autor: Anda Sabau

Potrivit ideologiei Kama Sutra, femeile se imparta in 3 categorii, toate fiind clasate in functie de dimensiunea vaginului. Asasar, cele cu un vagin stramt sunt cunoscute ca fiind femei-caprioare, femeile-iepe si femeile-elefante. Asadar pozitie impreunarea femeii-elefanta este o pozitie extrem de incitanta pentru cele cu vaginul larg, insa si cele care vor sa experimenteze.

Partenereul trebuie sa se aseze in genunchi,avand fesele foarte apropiate incat sa isi atinga calcaiele. Pozitia este comoda atat pentru barbat cat si pentru femeie. Partenera este tot in genunchi cu fata spre iubit, avand un picior intre coapsele lui si pe celalaltlanga el. Aceasta pozitie ii permite femeii sa detina controlul asupra miscarilor si a intensitatii penetrarii. Ea isi poate cobora bazinul doar miscand usor genunchii. Totodata, femeia este cea care va controla si unghiul de penetrare prin despartirea mai mult sau mai putin a genunchilor. Asadar, jucati-va cu picioarele si incercati diverse unghiuri. Aceasta pozitie le permite celor doi sa stabileasca un contact vizual intens. Pentru cele care vor ca vaginul sa fie foarte stramt, tot ce trebuie sa faceti este sa va puneti ambele picioare intre coapsele partenerului. Veti avea parte de un act sexual relaxant, deoarece aceasta pozitie nu este una obositoare.

Intotdeauna este bine sa va stimulati partenerul in dormitor, incercand diverse pozitii sexuale si jucandu-va unul cu celalaltpana cand descoperiti placerile fiecaruia. Nu uitati sa creati si o atmosfera pe masura atunci cand va pregatiti de o noapte de amor.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Union-of-the-She-Elephant