Termen cautat

Pozitia Impreunarea Tigrului


Autor: george

Impreunarea Tigrului (The Bond of the Tiger) este o pozitie care permite penetrarea in profunzime, ceea ce poate intensifica momentul climaxului satisfactiei sexuale. Pentru realizarea acestei pozitii este necesar ca barbatul sa stea pe spate, cu talpile si palmele pe sol si restul corpului ridicate, in vreme ce femeia va sta deasupra.
Impreunarea Tigrului este perfecta pentru o "femeie elefanta" (cu un vagin mai mare) si un barbat iepure (cu un penis mai mic). Deasemenea aceasta pozitie restrictioneaza atingerile dintre cei doi parteneri deoarece fiecare trebuie sa isi concentreze toata atentia si energia pe mentinerea echilibrului, insa toate acestea sunt compensate de faptul ca Impreunarea Tigrului permite stimularea directa a peretilor interiori ai vaginului.
Daca vi se pare totusi ca Impreunarea Tigrului este o pozitie prea solicitanta, puteti sa diversificati si sa simplificati putin lucrurile, desi trebuie sa stiti ca profunzimea penetrarii nu va mai fi aceeasi. In acest fel, puteti sa stai intins pe pat cu fata in sus, si sa puneti 2-3 perne sub sezut pentru a accentua unghiul de ridicare al sezutului, in vreme ce partenera va sta deasupra. Aceast lucru va va elibera totodata mainile permitand ambilor parteneri stimularea altor zone erogene astfel incat intensitatea climaxului satisfactiei sexuale sa fie sporita.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Bond-of-the-Tiger