Termen cautat

Pozitia Impreunarii Femeii Timide


Autor: george

Pozitia Impreunarii Femeii Timide (The Union of the Shy Woman) este perfecta pentru partenerii "jucausi", care cauta senzatii noi, permitand contactul vizual permanent cu partenerul, si poate fi cu atat mai stimulanta cu cat ambii parteneri sunt dispusi sa intre in joc. Astfel, femeia va tine coapsele foarte stranse de parca vrea sa dea impresia ca partenerul o intimideaza, in vreme ce acesta o mangaie usor facand-o sa-i cedeze, descoperind in acest mod treptat, cu rabdare zonele intime ale partenerei.

Daca alegeti pozitia Impreunarii Femeii Timide este necesar ca barbatul sa stea pe un scaun cu picioarele desfacute, pentru a permite partenerei sa se alipeasca trupului sau intr-un mod cat mai confortabil, cu fata catre partener. De asemenea aceasta pozitie este ideala pentru stimularea prelungita a vulvei, a clitorisului si a sanilor, iar senzatia de excitare va deveni chiar mai intensa in momentul in care lingam-ul (penisul) va penetra yoni (vaginul). In plus, pozitia Impreunarii Femeii Timide permite partenerilor sa se sarute si sa isi sopteasca la ureche urmatorul pas pe care il vor face sau chiar iubirea eterna, precum si stimularea cat mai intensa a anumitor zone erogene precum gatul, sanii, sau sfarcurile (atat in cazul femeilor, cat si a barbatilor).

Multe cupluri prefera aceasta pozitie deoarece nu este prea solicitanta din punct de vedere fizic pentru nici unul dintre parteneri, ceea ce le permite celor doi sa isi concentreze atentia asupra descoperirii si re-descoperirii trupului celuilalt partener. In plus, aceasta pozitie nu permite o penetrare in profunzime, miscarea de du-te-vino fiind mai degraba limitata, intensitatea actului sexual fiind asigurata de stimularea celorlalte zone erogene ale corpului.

PozitiaImpreunarii Femeii Timide necesita o anumita precizie dat fiind faptul ca ambii parteneri trebuie sa se afle la exact aceeasi inaltime pentru ca penetrarea sa fie placuta pentru amandoi. Astfel, unori femeia va fi nevoita sa poarte tocuri, in vreme ce barbatul va trebui sa aleaga un scaun cu o inaltime medie.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Union-of-the-Shy-Woman