Termen cautat

Pozitia Impreunarii Totale


Autor: george

Pozitia Impreunarii Totale este ideala pentru o penetrare profunda si pentru stimularea punctului G, precum si pentru stimularea zonelor erogene de la nivel genital in egala masura pentru barbati cat si pentru femei.

Daca optati pentru pozitia Impreunarii Totale este necesar ca partenerul dumneavoastra sa stea intins pe pat spijinit in maini cu palmele desfacute, in vreme ce partenera isi va rigica picioarele pe umerii acestuia, cu spatele rezemat de o perna si sprijinindu-se in coate. Avantajul consta in miscarea destul de neobisnuita pe care cei doi parteneri o executa. Astfel, atat barbatul cat si femeia pot sa isi foloseasca bratele pentru a executa o miscare de du-te-vino, trupurile lor parand ca aluneca unul spre celalalt. Desi in pozitia Impreunarii Totale partenerii nu se pot atinge pentru a-si stimula si alte zone erogene, contactul vizual este permanent si mai mult decat complet, oferind barbatului posibilitatea sa admire nu numai fata, sanii si abdomenul partenerei, cat si vaginul (yoni). In acelasi timp femeia are o imagine completa asupra trupului partenerului sau, dar si a lingam-ului (penisului) in momentul penetrarii.

Pozitia Impreunarii Totale este ideala pentru stimularea punctului G, si asta fara o penetrare mult prea profunda, iar daca partenera va informeaza ca resimte o senzatie de urinare, sugestia este sa nu intrerupeti penetrarea, deoarece acesta este un semn clar al atingerii orgasmului.

Bibliografie

.http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Position-of-the-Mare