Termen cautat

Pozitia Invartita


Autor: george

In pozitia Invartita femeia este cea care detine controlul asupra profunzimii penetrarii, dar si asupra ritmului miscarilor, oferind celor doi parteneri senzatii nemaiintalnite prin intensitatea lor. Daca alegeti aceasta pozitie este necesar ca barbatul sa stea intins pe spate, in vreme ce femeia va sta deasupra cu picioarele pe langa partenerul sau, dar intr-o singura parte.

In pozitia Invatita punctele de atingere intre cei doi parteneri sunt destul de putine, intrega stimulare sexuala axandu-se pe zonele erogene de la nivelul penisului (lingam) si al vaginului (yoni). Desi aceasta pozitie ii ofera femeii senzatii de neuitat este important sa constientizati faptul ca pozitia Invartita nu este usor de realizat. Tocmai de aceea este recomandat ca partenera dumneavoastra sa recurga pentru inceput la un mod de penetrare superficial, avansand in profunzime gradual, pe masura ce incepe sa varieze miscarile si ritmul. In plus, datorita pozitiei barbatului, acesta are ambele maini libere pentru a-si stimula partenera intr-un mod cat mai intens (de obicei barbati aleg sa foloseasca o mana pentru gat, sani, abdomen si coapse si o mana pentru a explora spatele si fesele partenerei).

Pozitia Invartita isi datoreaza denumirea miscarilor unice pe care femeia le poate executa, osciland de la miscari de du-te-vino pana la libertatea de a stimula o singura zona a vaginului. In aceasta pozitie femeia este cea care detine controlul absolut asupra profunzimii, a ritmului penetrarii, precum si a miscarilor pe care le va executa in acest timp.

Practicile Kama Sutra recomanda utilizarea acestei pozitii fie foarte devreme dimineata, fie noaptea tarziu. In acest fel, partenerul dumneavoastra poate sa aiba parte de cel mai placut mod de a se trezi, alungand astfel monotonia.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Position-of-the-Turning-Woman