Termen cautat

Pozitia Invartita Alternativa


Autor: george

Pozitia Invartita Alternativa, desi poate fi considerata destul de incomoda pentru unele cupluri, are totusi posibilitatea de a oferi senzatii de neuitat ambilor parteneri, precum si o imagine noua a iubitei dumneavoastra. Astfel, daca veti alege aceasta pozitie este necesar ca partemera sa stea intinsa pe pat, pe burta cu unul dintre picioare usor indoit, iar sanii nu trebuie sa ii atinga asternutul, sprijinindu-se pe coate, in vreme ce partenerul va sta in spatele ei sprijinit pe palme. Pozitia Invartita Alternativa ofera o perspectiva noua si extrem de incitanta asupra partenerei al carei profil poate fi descoperit si admirat in voie pe toata durata actului sexual.

In pozitia Invartita Alternativa barbatul este cel mare stabileste ritmul si intensitatea penetrarii, precum si variatia miscarilor, unghiul si zona vaginului (yoni) care va fi stimulata. Cu toate acestea femeia este cea care stabileste profunzimea penetrarii in functie de pozitia pe care o adopta si de unghiul de inclinare al spatelui. Astfel, daca va dori ca penetrarea sa fie in profunzime, atunci spatele va fi cat mai inclinat, iar daca va dori ca penetrarea sa fie superficiala nu va arcui spatele aproape deloc (pentru un plus de placere este recomandat ca partenera sa varieze gradul de arcuire al spatelui). In plus, aceasta pozitie este printre putinele care permite contactul vizual cu partenerul, si asta in ciuda faptului ca cei doi nu se afla fata-in-fata.

Ceea ce mai trebuie sa stiti este faptul ca pozitia Invartita Alternativa poate fi variata fie prin indoirea piciorului drept, fie prin indoirea piciorului stang, si desi poate sa nu vi se para ca acest lucru schimba cu ceva lucrurile, datorita asimetriei vaginului, unele femei pot sa prefere o parte sau alta. Tot ce trebuie sa faceti pentru a descoperi acest lucru este sa experimentati.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Position-of-the-Turning-Man