Termen cautat

Pozitia Lenesul


Autor: george

Pozitia Lenesul ofera barbatului ocazia sa isi descopere si sa isi admire partenera dintr-un punct de vedere diferit. Conform Kama Sutrei, barbatul are datoria ca in viata de cuplu sa foloseasca si pozitii care imita modul de imperechere al animalelor, variindu-le in functie de traditiile locale si placerile personale, astfel incat sa ii induca partenerei sale sentimentele de respect, dragoste si protectie.

In pozitia Lenesului barbatul sta intins pe stape in vreme ce partenera sa sta deasupra lui, dar cu spatele. Aceasta pozitie ii ofera partenerului ocazia sa exploreze in voie ceafa, spatele si fesele partenerei, descoperind totodata noi zone erogene. Mai mult decat atat majoritatea barbatilor gasesc aceasta pozitie extrem de incitanta tocmai dastorita imaginii vizuale care le este oferita (Salvador Dali a fost mai cucerit mai intai de spatele iubitei sale).

In aceasta pozitie femeia este cea care controleaza ritmul miscarilor, precum si profunzimea si unghiul de penetrare, in vreme ce partenerul se poate relaxa privindu-si iubita. Astfel, partenera dumneavoastra poate varia de la miscari de du-te-vino, la miscari circulare sau chiar de la stanga la dreapta, experimentand dupa bunul plac. Singurul inconvenient al acestei pozitii este faptul ca partenerii nu pot mentine un contact vizual permanent, insa daca doriti sa iesiti din monotonie, pozitia Lenesului este ideala.

Specialistii sustin ca pozitia Lenesului este recomandata persoanelor care au suferit leziuni la nivelul spatelui, sau femeilor insarcinate care nu mai pot sustine greutatea partenerului. In plus, aceasta pozitie este recomandata femeilor care in momentul penetrarii in pozitia Capra resimt o senzatie acuta de durere. Acestea se pot bucura, astfel de placerea penetrarii prin spate insa intr-o maniera in care ele detin controlul.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Union-of-the-Bird