Termen cautat

Pozitia Lotus


Autor: Amalia Kui

Pozitia Lotus este una dintre cele mai senzuale pozitii de sex, fiind derivata din pozitia de yoga cu aceeasi denumire. Ea le permite partenerilor sa stea fata in fata si sa se bucure de un grad mare de intimitate. Este perfecta pentru sarutari, mangaieri si atingeri.

Pentru pozitia Lotus, barbatul trebuie sa stea pe pat cu picioarele incrucisate, iar femeia sa se aseze deasupra, cu picioarele in jurul taliei sale. Intimitatea pe care o aduce in plan aceasta pozitie da nastere unor sentimente profunde de armonie, cei doi indragostiti fiind foarte apropiati si bucurandu-se unul de celalalt.

Barbatul isi poate tine mainile in jurul taliei partenerei sale, stabilind un anumit ritm al penetrarii, sau relaxate in jurul umerilor ei, permitandu-i sa controleze ritmul si profunzimea penetrarii. In plus, in orice moment, el se poate bucura de sanii iubitei, stimulandu-i prin sarutari, atingeri, ciupituri si chiar muscaturi usoare. Din aceasta pozitie, femeia poate incerca sa isi contracte vaginul, intensificand astfel senzatiile atat pentru ea, cat si pentru partenerul ei.

Pozitia Lotus este o pozitie minunata care le permite ambilor parteneri sa ofere si sa primeasca placere, contribuind totodata si la apropierea lor.