Termen cautat

Tot ce trebuie sa stii despre preludiu


Autor: Anda Sabau

Preludiul este o actiune sexuala care nu implica penetrarea. Aceasta joaca incitanta stimuleaza atat simtul olfactiv, tactil si cel vizual. Desi barbatii se excita cel mai repede, in cazul femeilor poate dura. Asadar atunci cand te gandesti cum sa iti stimulezi iubita sau sotia, nu te gandi strict la ce poti face cu corpul. Gandeste-te si la decor si la ambianta. Femeile vor aprecia intotdeauna efortul depus de partenerul lor pentru o noapte de amor reusita. Cateva lumanari, flori, muzica sau chiar o cina gatita, pot fi niste primi pasi perfecti pentru a-i starni imaginatia partenerei.

Ce implica un preludiu?

Aici ai o diversitate de tehnici precum mangaieri suave, atingeri delicate, jocuri erotice cu buzele, cu corpul etc. Puteti include si un dans sau opta pentru niste miscari lascive care ii sa aprinda imaginatia partenerul sau partenerei. Nu ezitati sa folositi si un limbaj mai obscen sau anumite roluri care pot crea acea atmosfera incitanta. Daca ai costume de asistenta, scolarita sau chiar profesoara, nu ezita sa pui in scena aceste roluri. Si o lenjeria mai sexy este apreciata, mai ales daca stii sa o pui in valoare prin miscari si unduiri ale corpului. Partenerul va fi cu siguranta stimulat vizual si curios de ce va urma.

Exista si cupluri care adora stimularea prin durere, genul de manifestari sadice. Totul depinde de preferintele personale, insa atunci cand vine vorba de preludiul ideal nu refuzati sa indepliniti fanteziile persoanei iubite. Felatia sau masturbarea reciproca poate fi un preludiu intens pentru unii. Daca ambii partenerisunt de acord, o stimulare orala reciproca poate fi extrem de excitanta. Nu uita sa mai si schimbi ordinea atingerilor sau felul in care il/o mangai. Schimbarea este mereu bine venita la fel si experimentele in cea ce priveste preludiu.