Termen cautat

Zonele erogene la femei


Autor: Anda Sabau

Curiozitatatile barbatilor sunt si vor ramane mereu legate de satisfacerea sexului frumos. Relatia intima dintre un barbat si o femeie poate fi mai frumoasa si mai incitanta daca ambii parteneri sunt dispusi sa experimenteze. Exista o gramada de mituri cu privire la zonele erogene ale femeii, insa totul depinde de partenera dumneavoastra. Pentru asta este bine sa experimentati cat mai des si mai multpentru a observace ii place si ce ii displace femeii iubite.

Ceafa

Multi barbati considera gatul ca fiind un punct erogen, insa ceafa este zona cea mai fierbinte. Incepeti sa o sarutati pe lobul urechii si sa ii soptiti vorbe dulci. Muscaturi usoare sau jocuri cu limba o pot stimula mai mult decat va imaginati.

Sanii

Cea mai mare greseala pe care majoritatea barbatilor o fac atunci cand vine vorba de sani, este sa isi indrepte atentia spre sfarcuri. O miscare total gresita! Toata suprafara sanilor este excitanta pentru femei, mai ales daca incepeti cu mangaieri delicate siva jucati cu degetele in jurul sfarcurilor. Puteti folosi si putina frisca sau miere pentru senzatii de neuitat.

Abdomenul

Nu toate femeile raspund la stimulii din aceasta zona, insa merita incercat. Incepeti un joc cu degetele si chiar cu buzele in jurul buricului, dupa care daca primiti un raspuns pozitiv din partea partenerei, continuati cu limba si de ce nu cu dintii?

Coapsele

Atentie, aceasta zona nu este doar o simpla cale de access spre zona genitala. Explorati maimult aceasta parte a corpului, atatcu buzele cat si cu mainile.Nuneglijati nici coapsele interioare, deoarece aceasta zona este extrem de delicatasi multe femei tind sa raspunda pozitiv la atingerile si sarutarile coapselor interioare. Coapsele sunt un inceput ideal pentru o preludiu.

In spatele genunchilor

Terminatiile nervoase care se gasesc in spatele genunchilor o vor face pe partenera dumneavoastra sa innebuneasca de placere. Bineinteles, testatiterenul mai intai si pe urma analizati reactia. Incepeti cu un masaj relaxant pe spate si coborati usor in jos, folositi mainile dar si sarutari gingase.

Fundul

O zona extrem de incitanta pentru barbati dar si pentru femei. Jucati-va cu mainile si fie o atingeti usor sau o strangeti cu forta, in functie de preferintele personale. Insa aceasta zona nu este una de neglijat.

Indiferent de stimulii pentru care optati, singurul mod de-a afla ce o face pe partenera dumneavoatsra sa vibreze, este sa incercati. Fiecare partida de amor aduce si o noua descoperire, care pana la urma este un pas inaintein cea ce priveste viata sexuala de cuplu.

Bibliografie

http://www.jurgita.com/articles-id151.html