Termen cautat

Ejacularea feminina, mitul zilelor noastre


Autor: george
Imagini

Una dintre posibilele explicatii ale ejacularii feminine consta in faptul ca acest fenomen se petrece in momentul in care femeia ajunge sa aiba simultan orgasm vaginal si clitoridian, si se manifesta prin eliminarea unui lichid albicios. Multa lume considera pana in ziua de astazi ca ejacularea feminina nu este altceva decat un mit. Mai mult decat atat, datorita numarului foarte mic de femei pentru care orgasmul culmineaza cu ejacularea, acestea sunt trecute imedicat in categoria "raritati". Ceea ce trebuie sa stiti insa este faptul ca studiile realizate recent de expertii in domeniu au dovedit faptul ca orice femeie poate ajunge sa ejaculeze in momentul orgasmului. Secretul consta in tonifierea muschilor cavitatii vaginale, astfel incat acestia sa devina cat mai receptivi la stimuli, precum si la miscarile dumneavoastra din timpul actului sexual.

Multi dinre specialisti, precum si femeile care au experimentat aceasta senzatie sustin ca ejacularea feminina are loc doar in cazul in care orgasmul este foarte intens. Pentru aceasta nu este nevoie doar ca partenerul dumneavoastra sa poata sa va ofere o partida de sex mai mult decat calitativa, ci mai ales ca dumneavoastra inseva sa va "antrenati" muschii pelvieni si vaginali. Pasii pe care trebuie sa ii urmai in acest sens sunt simpli asigurandu-va in aceslasi timp un maxim de confort. Astfel , exercitiile pe care trebuie sa le urmati sunt asemanatoare celor recomandate femeilor care tocmai au adus pe lume un copil, si anume exercitiile Kegel, dar pentru a da rezultate acestea trebuie efectuate de 4 ori pe zi, timp de minim 6 luni. Astfel, trebuie sa incordati cat puteti de tare muschii din zona vaginala, inghinala si abdominala timp de 10 secunde, apoi relaxati alte 10 secunde, si repetati acest exercitiu timp de 5 minute. Exercitiile Kegel nu sunt benefice doar pentru a spori intensitatea orgasmului, ci pot chiar preveni dezvoltarea incontinentei urinare (conditie medicala frecventa in randul femeilor cu o varsta mai inaintata, sau a celor care au avut nasteri multiple).

Muschii pe care dumneavoastra ii "antrenati" in acest sens poarta denumirea de muschii puboccigieni sau "muschii dragostei". Acestia sunt localizati in zona osului pubian pana in zona anusului si baza coloanei vertebrale. Odata ce ati ajuns sa va puteti stapani miscarile acestor muschi, cu siguranta veti avea parte de orgasme mult mai intense, care in timp vor culmina chiar cu ejacularea feminina. Mai mult decat atat exercitiile pentru muschii puboccigieni pot fi benefiie si pentru partenerul dumneavoastra de viata, deoarece prin exercitii regulate poate sa isi mentina prostata functionala pentru mult timp.

Bibliografie

http://www.tantraattahoe.com/female-ejaculation/ejaculation-feminine.htm