Cardiologie


Evenimentul reuneste anual peste 2500 de medici specialisti, avand onoarea de a avea ca oaspeti straini peste 50 de personalitati medicale europene.

Tema : Bolile cardiovasculare la femei

Congresul National de Cardiologie a devenit cel mai important reper al activitatilor medicale stiintifice din Romania.

Evenimentul este marcat de o serie de momente punctuale festive: ceremonia de deschidere si de inchidere in cadrul carora sunt invitati reprezentanti de marca ai mediului cultural.

Manifestarea este creditata de Colegiul Medicilor din Romania si beneficiaza de puncte EMC.

Data eveniment:
02.10.2014 - 04.10.2014
Tip eveniment:
Specializare eveniment:
In perioada 11 -14 iunie 2014 se va desfasura Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala, eveniment organizat de Societatea Academica de Medicina a Familiei, locatie Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti.


Site: www.medica.ro


Conferinta se adreseaza medicilor din specialitatile cardiologie, medicina interna si medicina de familie.Creditare: 18 credite EMC (puncte obtinute la editiile precedente)


Important: Taxa de inscriere este redusa pana la data de 30 aprilie cu aproximativ 45%.Dupa succesul inregistrat la editia precedenta, sectiunea interactiva DIALOGURI CORDiale - Relatiile dintre medicul de familie si medicul cardiolog va continua si anul acesta.Participantii vor putea invita cardiologi

Data eveniment:
11.06.2014 - 14.06.2014
Tip eveniment:
Specializare eveniment:


Kenes International organizeaza in perioada 27 Februarie - 1 Martie 2014, in Paris, Franta, cea de-a doua Conferinta Internationala de Cardiologie si Neurologie, o intalnire unica a cardiologilor si neurologilor avand scopul de a urmari o abordare holistica pentru a intelege legatura dintre inima si creier.


Conferinta subliniaza importanta dezvoltarii medicinei integrate care incurajeaza un spectru larg de cunostinte pentru o practica imbunatatita si ingrijirea pacientului.


Limba oficiala a conferintei este engleza.


Temele Conferintei:
  • Atrial Fibrillation

  • Cognition & the Heart

  • Stress, the Brain, and the Heart

  • Endocarditis and uncommon Cardiac Sources of Embolism

  • Atherosclerosis: CAD & Aorta

  • PFO

  • Vascular Neurology for
Data eveniment:
27.02.2014 - 01.03.2014
Specializare eveniment:

Pagini

Subscribe to RSS - Cardiologie