Chirurgie generala
In perioada 23 - 26 octombrie 2014 va avea loc o noua editie a Reuniunilor Chirurgicale de la Piatra Neamt,la Hotel Central, organizate de: Academia Oamenilor de Stiinta, Filiala Neamt, Academia de Stiinte Medicale din Romania, Societatea Romana de Chirurgie, Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa Iasi, Clinica I Chirurgie a Spitalului Sf. Spiridon Iasi si Colegiul Medicilor Neamt.

Pentru inscrieri online, plati online si orice alte informatii suplimentare despre eveniment va rugam sa accesati site-ul www.chirurgiemoldova.ro.

Termene limita pentru inscriere cu taxa redusa: 1 septembrie 2014 si 1 octombrie 2014.
Termenul limita pentru

Data eveniment:
23.10.2014 - 28.10.2014
Tip eveniment:
Specializare eveniment:Instructorul principal este Prof.Dr. Vasile Sarbu, medic primar chirurg, alaturi de S.L.Dr. Ovidiu-Daniel Costea si S.L.Dr. Razvan Popescu ce vor oferi informatii, raspunsuri si indrumari practice.

Cursurile teoretice se desfasoara sub forma unor prezentari interactive bogat ilustrate si explicate. Fiecare participant are propria masa de lucru si beneficiaza de instrumentar chirurgical si materiale de pregatire puse la dispozitie de catre organizatori.

Tehnicile chirurgicale sunt realizate la pupitrul central de catre instructori si proiectate in timp real odata cu explicatiile acestora.
La finalul cursului practic participantii sustin un test practic de evaluare in urma caruia obtin un punctaj. Acest punctaj este

Data eveniment:
27.07.2014 - 28.08.2014
Specializare eveniment:

In perioada 21 - 24mai 2014laCentrul International de Conferinte "Casino Sinaia" va avea loc o noua editie a Congresului National de Chirurgie. Evenimentul este organizat de catre Societatea Romana de Chirurgie in colaborare cu: Academia de Stiinte Medicale, Asociatia Romana de Chirurgie Hepato-bilio-pancreatica si Transplant Hepatic, Asociatia Romana de Chirurgie Endoscopica si alte Tehnici Interventionale, Societatea Romana de Chirurgie de Urgenta si Traumatologie, Societatea Romana de Chirurgie Toracica, Societatea Romana de Chirurgie Pediatrica, Societatea de Chirurgie a Sanului, Societatea Nationala de Chirurgie a Asistentilor Medicali din Romania si Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania.

Pentru inscrieri online, plati online

Data eveniment:
21.05.2014 - 24.05.2014
Specializare eveniment:

Academia Oamenilor de Stiinta, Academia de Stiinte Medicale din Romania, Societatea Romana de Chirurgie, Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa Iasi, Clinica de Chirurgie a Spitalului Sf. Spiridon Iasi si Colegiul Medicilor Neamt organizeaza in perioada 3 - 6 octombrie, Reuniunea Chirurgilor din Moldova la Piatra Neamt.

Temele abordate vor fi:

1) Iatrogenia in chirurgie
2) Trauma
3) Actualitati in chirurgia laparoscopica
4) Rezistenta microbiana - o problema actuala
5) Varia

Termenul limita pentru inregistrare si trimiterea rezumatelor este 2 septembrie.

Taxe participare:

Medic primar

Data eveniment:
03.10.2013 - 06.10.2013
Specializare eveniment:

Asociatia Romana pentru Chirurgie Endoscopica si Alte Tehnici Interventionale, Asociatia din Romania de Chirurgie Bariatrica si Tratament Complex al Obezitatii si Societatea Romana de Chirurgie organizeaza in perioada 21 - 23 noiembrie 2013, la Bucuresti, Al VII-lea Congres National al Asociatiei Romane pentru Chirurgie Endoscopica si Alte Tehnici Interventionale.

 

 

Manifestarea reuneste al VII-lea Congres National al Asociatiei Romane pentru Chirurgie Endoscopica si Alte Tehnici Interventionale si al IV-lea Congres National de Chirurgie Bariatrica si Metabolica, precum si cursuri pre-congres.

 

Tema manifestarii: Setting up standards in minimally invasive surgery. Better results for out patients.

 

Data eveniment:
21.11.2013 - 23.11.2013
Tip eveniment:
Specializare eveniment:


Societatea Romana de Chirurgie organizeaza in perioada 30 mai - 1 iunie 2013, la Sinaia, Conferinta Nationala de Chirurgie.


Parteneri organizatori: Academia de Stiinte Medicale; Academia Romana de Chirurgie Hepato-bilio-pancreatica si Transplant Hepatic; Asociatia Romana de Chirurgie Endoscopica si alte Tehnici Interventionale; Societatea Romana de Chirurgie de Urgenta si Traumatologie; Societatea Romana de Chirurgie Toracica, Societatea Romana de Chirurgie Pediatrica; Societatea Nationala de Chirurgie a Asistentilor Medicali din Romania.


In acest an, tema va fi chirurgia pancreasului.


Taxa de participare se va plati in contul Societatii Romane de Chirurgie, nr. cont: RO63 BRDE

Data eveniment:
30.05.2013 - 01.06.2013
Specializare eveniment:


Colegiul Medicilor Neamt, Societatea Romana de Chirurgie, U.M.F. "Gr.T. Popa" Iasi, Academia Oamenilor de Stiinta, Filiala Neamt, Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania organizeaza, in perioada 11-13 Octombrie 2012, la Piatra Neamt, Reuniunea Chirurgilor din Moldova si Conferinta Internationala de Chirurgie.TEMATICA STIINTIFICA


- Iatrogenia in chirurgie
- Terenul in chirurgie
- Urgentele medico-chirurgicale
- Varia
Tema "URGENTELE MEDICO-CHIRURGICALE" se adreseaza si asistentilor medicali.TAXE DE PARTICIPARE


Taxa de participare se va achita in contul Colegiului Medicilor Neamt, Nr. Cont: RO62 CECENT 0137RON0112417, deschis la CEC BANK Piatra Neamt. Cod fiscal: 9946305.


TERMENE LIMITA


Termene limita pentru

Data eveniment:
11.10.2012 - 13.10.2012
Specializare eveniment:


Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, filiala Iasi organizeaza in zilele de 24 si 25 februarie 2012, la Iasi, Cursul "Importanta asepsiei si antisepsiei in
chirurgie si stomatologie"
.


Cursul este creditat cu 30 de credite EMC.


Lector:
As. Med. Lic.Turcu Dorina


Locul de desfasurare al cursului este: Amfiteatrul Clinicii a III-a Medicala a Spitalului Clinic Judetean de Urgente Sf. Spiridon


Program curs:
24 februarie, incepand cu ora 15.30
25 februarie, incepand cu ora 9.00


Taxa curs:
35 RON


Taxa de certificare se achita la finalul cursului catre lector, dupa completarea fisei de evidenta! Cursul se va desfasura

Data eveniment:
24.02.2012 - 25.02.2012
Specializare eveniment:


Societatea Romana de Micologie Medicala si Micotoxicologie, Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" si ESCMID organizeaza in zilele de 8 si 9 septembrie 2011, la Cluj-Napoca, Workshopul Educational Postuniversitar de Micologie Medicala.


Coordonatorii Cursului
Monica Junie, Cluj-Napoca
Mihai Mares, Iasi


Invited Speakers:
Eric Dannaoui, Paris, FR
Jorge Garbino, Geneva, CH
Monica Junie, Cluj-Napoca, RO
Serafim Kastanakis, Chania, GR
Cornelia Lass-Florl, Innsbruck, AT
Mihai Mares, Iasi, RO
Herve Pelloux, Grenoble, FR
George Petrikkos, Athens, GR
Elisabeth Presterl, Vienna, AT
Emmanuel Roilides, Thessaloniki, GR
Anna Maria Tortorano, Milan, IT
Birgit Willinger, Vienna, AT
Vasile Cozma, Cluj-Napoca, RO
Alexandru Tataru, Cluj-Napoca, RO
Mircea-Ioan Popa, Bucuresti, RO
Nicolae Constantea, Cluj-Napoca, RO


Workshopul se adreseaza medicilor specialisti si rezidenti in:Scoala Nationala de Sanatate Publica Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti si Centrul Medical ProEstetica organizeaza in perioada 7-9 octombrie 2011, in Bucuresti, Cursul de Perfectionare "Tratamente minim si non-invazive in rejuvenarea fetei si gatului. Indicatii, produse si echipamente, tehnici de baza si management-ul complicatiilor".


Cursul este creditat EMC.


Coordonatori program:
Dr. Dana Jianu
Prof. Dr. C. Giurcaneanu


Programul se adreseaza medicilor specialisti chirurgie plastica, chirurgie generala, medicilor dermatologi, medicilor dentisti.


Consultati Programul Stiintific al cursului!


Taxa de participare:
600 lei


Inscrierea la program se face la sediul CNECMMDF, din str. Bodesti nr.1, sector 2, Bucuresti. Mai multe

Data eveniment:
07.10.2011 - 09.10.2011

Pagini

Subscribe to RSS - Chirurgie generala