Chirurgie vascularaIn perioada 16 - 18 octombrie la Hotelul Ramada din Sibiu va avea loc primul Congres al Societatii Romane de Chirurgie Vasculara.

Societatea Romana de Chirurgie Vasculara si Comitetul de Organizare isi doreste o intrunire cu o incarcatura stiintifica puternica, simpozioane si workshopuri.

Vor fi organizate mai multe cursuri precongres, pe teme ca suturile vasculare, ecografia vasculara si accesul vascular, precum si o sesiune speciala pentru medicii rezidenti aflati in pregatire in specialitatea de chirurgie vasculara.

Pentru inscrieri online, plati online si orice alte informatii suplimentare despre eveniment va rugam sa accesati site-ul www.srcv.eventer net.ro.

Termenul limta pentru trimiterea rezumatelor:

Data eveniment:
16.10.2014 - 18.10.2014
Tip eveniment:
Specializare eveniment:


UP-DATE: Congresul incepe cu o zi mai devreme decat au anuntat initial organizatorii, adica pe 31 martie, si se incheie pe 2 aprilie 2011.


Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, Clinica de Chirurgie Vasculara si Societatea Romana de Microchirurgie Reconstructiva organizeaza in perioada 31 martie -2 aprilie 2011, la Timisoara, Primul Congres COMPASX.


Evenimentul consitutie o initiativa interdisciplinara cu scopul de a reduce numarul de amputatii ale membrului inferior.


31 martie 2011, Live Surgery Day!


Presedinte congres:
Mihai Ionac


Este primul eveniment pluridisciplinar dedicat leziunilor tisulare cronice ale membrului inferior ce se adreseaza urmatoarelor specialitati:
- chirurgie generala si

Subscribe to RSS - Chirurgie vasculara