Genetica medicala
Societatea Romana de Genetica Medicala organizeaza in perioada 4-7 octombrie 2012, la Iasi, Cea de-a VI-a Conferinta de Genetica Medicala cu participare internationala, in colaborare cu:


Societatea Romana de Pediatrie
Societatea Romana de Medicina de Laborator
Asociatia Romana a Laboratoarelor Medicale
Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Sf. Maria", Iasi
Alianta Nationala pentru Boli Rare - Romania
Departamentul Profesional Stiintific al Patronatului Medicilor de Familie, Iasi


Presedinte al Comitetului de organizare:
Conf. Dr. Eusebiu Vlad Gorduza - Vicepresedinte al SRGM, Seful disciplinei de Genetica Medicala a UMF "Grigore T. Popa" Iasi
Co-presedinte: Conf. Dr. Conf. Dr. Cristina Rusu


Conferentiari invitati
Mircea Covic, Romania
Hans Brunner, Olanda
Oliver

Data eveniment:
04.10.2012 - 07.10.2012
Specializare eveniment:


Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara in colaborare cu Societatea Romana de Pediatrie, Societatea Romana de Medicina de Laborator, Asociatia Romana a Laboratoarelor Medicale, Spitalul de Urgenta pentru Copii "L. Turcanu" - Timisoara, Alianta Nationala pentru Boli Rare -Romania si Patronatul Medicilor de Familie Timisoara organizeaza in perioada 22 - 25 septembrie 2010, la Timisoara, Congresul National de Genetica Medicala cu participare internationala.La conferinta sunt asteptati sa participe: geneticieni, pediatri, medici de laborator, obstetricieni, endocrinologi, neurologi, gastroenterologi, diabetologi, hematologi, medici de familie, specialisti in sanatate publica si medicina legala.Tematica:
Medicina Genomica
Genetica clinica si dismorfologie
Boli

Data eveniment:
22.09.2010 - 25.09.2010
Specializare eveniment:


International Union for Physical and Engineering Science in Medicine (IUPESM) si International Organization for Medical Physics (IOMP) organizeaza in perioada 7-12 septembrie in Munich, Germania, World Congres 2009 cu tema "Biofizica medicala si Bioinginerie".


Congresul ofera participantilor o platforma inter si multi-disciplinara bogata in informatii privind cercetari de baza in domeniu, aplicatii industriale si medicale, tehnologii de informare si comunicare, micro si nano-sisteme, tesuturi artificiale obtinute prin bioinginerie si biotehnologie. La eveniment vor lua parte peste 4.000 de participanti.


Tematica:
  • Radioterapia in oncologie

  • Imagistica oncologica

  • Protectie impotriva radiatiilor, Dozimetrie si Efectele biologice ale radiatiilor

  • Procesul imagisticii, Procesul biosemnalelor, Modelare, Simulare, Biomecanica

  • Informare si Comunicare
Data eveniment:
12.09.2009 - 07.09.2009
Subscribe to RSS - Genetica medicala