Ortopedie si traumatologie
Societatea Romana de Ortopedie si Traumatologie Pediatrica (SOROP) organizeaza in perioada 2 - 4 octombrie, la Cluj-Napoca, al IX-lea Congres National al Societatii Romane de Ortopedie-Traumatologie Pediatrica.


Organizator logistic: MedEvents.


Congresul va fi creditat cu 12 puncte EMC (estimat).


Adresabilitate - Medicilor specialisti, primari si rezidenti in specialitatile de ortopedie pediatrica.


Asociatia isi propune sa contribuie la dezvoltarea medicinii, in general si a ortopediei- traumatologiei pediatrice in special prin incurajarea si promovarea interna si internationala a specialistilor romani in domeniu.


De asemenea societatea incurajeaza si sprijina cercetarea stiintifica, uniformizarea cunostintelor teoretice si practice prin organizarea de

Data eveniment:
02.10.2013 - 04.10.2013
Specializare eveniment:


Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania (SSCR) organizeaza in perioada 12-15 mai 2011, la Iasi, prima tabara nationala de ortopedie sub coordonare a domnului dr. Paul Sarbu si a catedrei de Ortopedie si Traumatologie din cadrul UMF "Gr.T.Popa" - Orthopedic Surgery Camp.


Evenimentul are ca scop instruirea studentilor, posibili viitori chirurgi, dupa metode moderne, intensive si bine structurate.


Tematica:


- masurile de asepsie in teatrul operator
- patologia ortopedica - diagnostic posibilitati de tratament si
indicatiile versus contraindicatiile fiecarei metode
- tehnici de osteosinteza cu placi insurubate, osteosinteza
centromedulara a femurului si tibiei, osteosinteza minim invaziva cu placi cu stabilitate

Data eveniment:
12.05.2011 - 15.05.2011
Specializare eveniment:


expoMedika va reuni in perioada 02-04 iunie 2011, la Palatul Parlamentului, elita medicala din Romania. Cele mai importante companii producatoare si importatoare de echipamente si tehnologii medicale vor expune ultimele noutati in cadrul evenimentului. In acelasi timp vizitatorii vor putea analiza ofertele create special de catre companiile de servicii medicale prezente la targ.

expoMedika va avea doua criterii principale: expozitie specializata de echipamente, tehnologii si servicii medicale si conferinte stiintifice medicale.

Evenimentul se bucura de o promovare targetata ce vizeaza urmatoarele categorii de vizitatori:
  • reprezentanti de top management din spitale, policlinici, clinici private, centre speciale, etc.

  • reprezentanti ai autoritatilor
Subscribe to RSS - Ortopedie si traumatologie