Denumire
Localitate

Spitalul Sf. Constantin


E-mail

Plaintext email only
Nu
Adresa: 
<p>Str. Iuliu Maniu nr.49 Brasov - Romania</p>
Telefon: 
Tel.: 00 40 (268) 300 300 (Luni-Vineri,09:00-17:00) Tel.: 00 40 (368) 800 801 (Luni-Vineri,09:00-17:00) Mobil: 00 40 (751) 51 87 82 (Luni-Vineri,09:00-17:00)
Localitate: 

Spitalul Sf. Constantin, cel mai mare spital privat din regiune si unul din primele trei ale Romaniei, este un spital privat cu profil multidisciplinar, avand in total 133 de paturi. Investitia de 20 milioane euro este un proiect al S.C. TEO HEALTH S.A., companie de servicii medicale private infiintata in 2010.

Spitalul este localizat in centrul Brasovului, pe strada Iuliu Maniu nr. 49, in locatia reconfigurata a unei foste fabrici de produse cosmetice, avand o suprafata utila de 8000 mp. Cladirea a fost complet renovata in cursul anului 2010, locatia fiind transformata intr-un spatiu modern, potrivit pentru activitati medicale. Specificatiile proiectului respecta liniile directoare ale standardelor internationale de calitate pentru servicii medicale, fiind astfel intrunite conditiile pentru dezvoltarea uneia din cele mai importante institutii medicale din Romania.

Spitalul nostru va fi dotat cu 5 sali de operatii si un compartiment de anestezie si terapie intensiva complet echipate cu aparatura pentru monitorizarea si sustinerea functiilor vitale, ce vor respecta standardele legislative romanesti precum si cele europene.

Pacientii se vor bucura de un confort deosebit fiind cazati in rezerve de maxim 2 paturi cu grup sanitar propriu, televizor, conexiune la internet, telefon, precum si multiple dotari cu specific medical si totodata de un comportament corect si profesionist al cadrelor medicale. Vom incerca sa oferim un pachet de preturi avantajoase, de aceea suntem in discutii cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si cu alte societati de asigurari private in vederea contractarii serviciilor oferite.

Cazuistica pe care o vom deservi va fi formata din cazuri programabile de diferite grade de dificultate de la medii si usoare pana la cele complicate, o parte din afectiuni fiind tratate prin proceduri medicale specifice, unele dintre ele in premiera in Brasov si poate chiar in tara. Acestea vor putea fi rezolvate in spitalul nostru atat datorita dotarilor tehnice de ultima generatie, dar mai ales prin prezenta personalului medical specializat.

DOTARI MEDICALE SPECIALIZATE
Spitalul Sf. Constantin aduce un concept diferit fata de alte spitale conventionale din Romania prin faptul ca circuitele medicale integrate si dotarile medicale sunt special concepute pentru a respecta standardele internationale de calitate. Spitalul Sf. Constantin va beneficia de echipamente medicale de ultima generatie, produse de liderii mondiali in domeniu, intre care putem mentiona brandurile STORZ, ZEISS, DRAEGER, GENERAL ELECTRIC, precum si ale altor furnizori de top.

PERSONALUL MEDICAL DE SPECIALITATE va fi format din doua categorii de personal:
- Medici in toate specialitatile pentru care vom oferi servicii medicale angajati cu contract permanent de munca si medici angajati cu contract cu timp partial de munca;
- Asistenti medicali, infirmiere si personal de ingrijire intr-un numar adaptat la numarul de paturi si servicii medicale oferite.

Personalul medical va beneficia de un proces de instruire continua privind cele mai noi metode de diagnostic si tratament. Mai mult, intentionam sa organizam programe de training pentru specialitatile medicale oferite in spitalul nostru, dezvoltand un centru regional de instruire pentru personalul medical. In momentul de fata purtam discutii pentru oportunitati de instruire impreuna cu specialisti renumiti in domeniu din principalele centre de traditie europene.

PROGRAMUL DE FUNCTIONARE AL UNITATII
- Unitatea sanitara va functiona in program continuu, activitatea desfasurandu-se permanent, urmarirea postoperatorie urmand sa fie asigurata de medicul curant si de medicul anestezist, iar continuitatea asistentei medicale va fi asigurata de catre medicul de garda.

Statistici
Numarul de vizite 2418