Termen cautat
Tip stire
E.g., 06/07/2020
Data stire

Ambulantele Sociale ale Primariei Sectorului 2 patruleaza pe strazi


Autor: elena

Primarul Neculai Ontanu a dispus in aceste zile extrem de geroase intensificarea patrulelor echipajelor Ambulantei Sociale ale Primariei Sectorului 2 pentru acordarea asistentei specializate copiilor si familiilor fara adapost, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei sectorului 2 transmis luni AGERPRES.

Doua echipaje ale Ambulantei Sociale continua sa patruleze pe timpul noptii, intre orele 22.00 si 06.00, pentru identificarea persoanelor fara adapost care traiesc pe strazile din Sectorului 2, in scopul prevenirii cazurilor de imbolnaviri sau deces.

Aceste masuri au fost luate pentru a evita eventualele probleme ce ar fi putut sa apara, cauzate de temperaturile scazute, cum ar fi: degeraturi, hipotermie, tulburari de ritm cardiac, agravarea bolilor cronice pulmonare si chiar deces.

Primarul Neculai Ontanu a verificat zilele trecute conditiile de trai ale celor care stau la Adapostul pentru oamenii strazii 'Sfantul Pantelimon', oferindu-le si sarmale cu mamaliga.

Oamenii strazii gasesc toate conditiile necesare pentru supravietuire, o masa calda, baie si consultatii medicale asigurate de personalul de specialitate al administratiei publice locale a sectorului 2.

Adapostul este situat pe Soseaua Pantelimon numarul 500 si are o capacitate de 54 de locuri din care 24 pentru femei si 30 pentru barbati, dormitoare, sali de baie si cabinet medical, precum si cele mai bune conditii de cazare in siguranta a celor care nu au un acoperis deasupra capului.

Fiecare persoana in parte este consultata de medicii de pe ambulanta si in functie de afectiunile de care sufera, sunt dispune masurile ce se impun, respectiv internarea intr-un spital sau acordarea unui tratament medicamentos sub monitorizarea permanenta a doctorilor care vor urmari evolutia in timp a bolnavilor, se mai arata in comunicatul de presa.

30-01-2012
Tip
Stiri interne
Sursa