Termen cautat
Tip stire
E.g., 06/09/2021
Data stire

ANI: Valentin Boldea, fost director executiv al DSP Galati, s-a aflat in incompatibilitate in perioada 2011-2012


Autor: elena

Fostul director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi Valentin Boldea s-a aflat în incompatibilitate între 4 februarie 2011 şi 10 aprilie 2012, când a deţinut în paralel şi funcţia de medic în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei", a anunţat marţi Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

'Boldea Valentin a încălcat, astfel, dispoziţiile art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003, potrivit căruia funcţionarii publici nu pot deţine alte funcţii şi nu pot desfăşura alte activităţi, remunerate sau neremunerate (...) în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice", se precizează într-un comunicat al ANI transmis marţi AGERPRES.

Valentin Boldea, care este fratele fostului deputat Mihail Boldea, deţine în prezent funcţia de consilier în cadrul DSP Galaţi.

'Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Boldea Valentin nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare", se mai arată în comunicatul ANI.

16-02-2016
Tip
Stiri interne