Termen cautat
Tip stire
E.g., 10/01/2020
Data stire

Arad: Universitatea 'Aurel Vlaicu', partenera in proiectul 'KA 2 SPSM- Angajabilitate in Europa'


Autor: elena

Universitatea 'Aurel Vlaicu' Arad, prin Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie şi Asistenţă Socială, este parteneră în proiectul intitulat 'KA2 SPSM- Angajabilitate în Europa- Sănătate publică şi sănătate mintală: nevoi urgente de formare, integrare socială, angajabilitate', informează prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV.

Potrivit sursei citate, proiectul cu o durată de 36 de luni, septembrie 2014-august 2017, are un buget de 35.996 euro, din care se va asigura finanţarea de întâlniri transnaţionale, seminarii de formare, producţii intelectuale, conferinţe.

'Prima reuniune transnaţională din cadrul proiectului are loc în aceste zile la Geneva, în Elveţia, reuniune la care participă partenerii din proiect: Trajets, din Elveţia; CRP Sante, din Luxemburg; Article 23, din Belgia; Agapsy, din Franţa şi UAV, din România. La reuniunea care se încheie în data de 22 februarie, universitatea arădeană este reprezentată de prof univ dr Gabriela Kelemen, coordonatorul proiectului şi prof univ dr Lizica Mihuţ, coordonatorul ştiinţific al proiectului', a declarat Ramona Lile.

În continuare, rectorul UAV a precizat că obiectivul principal al proiectului îl constituie 'Îmbunătăţirea abilităţilor şi practicilor părţilor interesate în vederea anjajării', adică îmbunătăţirea practicii profesioniştilor pentru a ajuta integrarea socială şi ocupaţională pe piaţa forţei de muncă a persoanelor care suferă de tulburări psihice.

19-02-2015
Tip
Stiri interne