Termen cautat
Tip stire
E.g., 08/07/2020
Data stire

Arad:Primaria municipiului va aloca peste 2 milioane lei pentru reparatii capitale la patru sectii ale SCJU


Autor: elena

Municipalitatea arădeană va aloca, potrivit proiectului de buget pe 2015, suma de peste 2 milioane de lei pentru reparaţii capitale la clădirea în care funcţionează patru dintre secţiile Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, informează purtătorul de cuvânt al municipalităţii arădene, Corina Drăghici.

Potrivit acesteia, este vorba de clădirea în care funcţionează secţiile ORL, Oftalmologie, Oncologie şi Dermatologie ale SCJU, secţii care au aparţinut fostului Spital Clinic Municipal, unitate care nu mai există din punct de vedere juridic, fiind comasat cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

'În proiectul de buget care va fi supus aprobării consilierilor locali în data de 24 februarie, este prevăzută suma de 2,156 milioane lei pentru lucrări de reparaţii la clădirea în care funcţionează secţiile ORL, Oftalmologie, Oncologie şi Dermatologie ale SCJU, clădire situată pe str. Tudor Vladimirescu, colţ cu Piaţa Mihai Viteazul. În prezent se realizează proiectul tehnic pentru lucrările care vor fi executate pe o suprafaţă totală de 4.500 de metri pătraţi', a declarat joi Corina Drăghici.

Termenul de finalizare a lucrării este de 13 luni de la începerea efectivă a lucrărilor. La final, municipalitatea va mai aloca fonduri şi pentru dotarea cu mobilier şi echipamente medicale noi a celor patru secţii ale SCJU Arad, a mai precizar Drăghici.

19-02-2015
Tip
Stiri interne