Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/17/2020
Data stire

Arges: Comercializarea etnobotanicelor continua si dupa inchiderea magazinelor, sustine prefectul


Autor: elena

Prefectul judetului Arges, Gheorghe Davidescu, a afirmat, luni, ca exista indicii privind continuarea comercializarii produselor psihoactive si dupa inchiderea magazinelor de profil, vanzatorii tinand legatura telefonic cu clientii.

'Din pacate, unele magazine functioneaza mascat. Au afisat la intrare ca este inchis, dar in acelasi timp au afisat un numar de telefon. Este evident ca aceia care doresc sa cumpere astfel de produse pot folosi numarul de telefon pentru a stabili un punct de intalnire cu vanzatorul', a declarat prefectul.

Gheorghe Davidescu a anuntat totodata ca echipa mixta, formata din reprezentanti ai Institutiei Prefectului, ai Directiei de Sanatate Publica, ai Inspectoratului de Politie Judetean, ai Garzii Financiare, ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor, ai Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si ai Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, a continuat controalele la ultimele 'magazine de vise' care functioneaza oficial in judet.

'Au continuat controalele la cele trei magazine care au mai ramas practic in judetul Arges, toate din Pitesti. Au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 25.000 de lei si intocmite trei dosare de cercetare penala. De asemenea, au fost confiscate cantitati importante de substante si s-au trimis probe la laborator pentru depistarea continutului acestora', a precizat prefectul.

08-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa