Termen cautat
Tip stire
E.g., 11/24/2020
Data stire

Baustoff Metall isi extinde operatiunile din Romania


Autor: elena

Baustoff Metall Romania a incheiat primul an de functionare cu o cifra de afaceri de 2,8 milioane de euro, iar in prima jumatate a anului 2011 a depasit deja 1,8 milioane euro, se arata intr-un comunicat al companiei.

Datorita acestei cresteri, compania austriaca a decis sa investeasca in extinderea spatiului de depozitare, acesta marindu-se cu alte 1.700 mp printr-o hala noua.

'Cresterea fata de primele 6 luni ale lui 2010 este substantiala. In 2010, reusisem un start bun, adunasem deja contracte de 300.000 de euro, iar o buna parte a discutiilor demarate de noi s-au materializat in a doua jumatate a anului 2010', a spus Mariana Clontea, director general Baustoff Metall Romania.

Pentru 2011 livrarile Baustoff Metall acopera intreg teritoriul Romaniei, cu precadere in Arad, Timisoara, Iasi, Craiova sau Sibiu.

'Iunie pare a fi cea mai buna luna din 2011, iar noi suntem pregatiti cu capacitatile actuale de livrare pentru ce poate sa absoarba acum piata. La nivelul general al pietei avem inca stagnare pentru ca nu sunt proiecte importante. Avem doar malluri si centre comerciale - proiecte razlete, insa proiecte rezidentiale si pe zona de office sunt foarte putine. Este posibil ca abia in 2012 sa se mai dezmorteasca piata', considera Mariana Clontea.

In primul an de activitate, Baustoff Metall Romania a furnizat solutii si sisteme pentru proiecte importante printre care se numara extinderea Aeroportului Henri Coanda, Stadionul National, Cathedral Plazza, Glass House, Spitalul Coltea, Ansamblul Upground, Palas Mall, Pollus Center.

Baustoff Metall furnizeaza atat solutii pentru aplicatii clasice, cat si speciale, cum ar fi cele pentru spitale, scoli, sali de sport sau spatii tehnice.
Grupul Baustoff Metall este prezent in 17 tari la nivel european, avand dezvoltate sapte unitati de productie moderne, 88 de unitati comerciale si platforme de distributie cu peste 1.200 de angajati.

28-06-2011
Tip
Stiri interne
Sursa