Termen cautat
Tip stire
E.g., 11/24/2020
Data stire

Bihor: Conferentiar universitar cercetat pentru luare de mita


Autor: elena

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor au inceput urmarirea penala fata de un conferentiar universitar, in varsta de 64 de ani din Oradea, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.

Potrivit unui comunicat al parchetului, din primele cercetari a rezultat ca, in calitate de conferentiar universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie din Oradea, cadrul universitar a pretins si a primit, pe 22 iunie, de la studentii grupei I a anului III, specializarea medicina dentara, o brosa din aur in valoare de 343 de lei, in vederea promovarii de catre acestia a examenului de pe 24 iunie la disciplina endocrinologie.

Purtatorul de cuvant al parchetului, procurorul Dorel Motiu, a precizat in comunicat ca in cauza cercetarile continua, conferentiarul fiind audiat in cursul zilei de luni.

Potrivit procurorului, universitarul, conferentiar la Catedra Medicala II, a fost denuntat chiar de studentii carora le-a pretins mita.

La perchezitiile domiciliare, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor sub coordonarea procurorilor au gasit diverse bijuterii din aur, in plicuri cu dedicatii, constand in bratari, inele, lantisoare. Toate acestea au fost indisponibilizate de politisti pana la incheierea anchetei.

28-06-2011
Tip
Stiri interne
Sursa