Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/26/2020
Data stire

Bihor: Instruire regionala privind comportamentele sanatoase ale copiilor


Autor: elena

Reprezentanti ai directiilor de sanatate publica judetene din Regiunea de Nord-Vest a tarii participa, incepand de miercuri, timp de trei zile, la Baile Felix, la un modul de instruire privind comportamentele sanatoase ale copiilor, in cadrul unui proiect national cu finantare internationala.

Potrivit directorului executiv al DSP Bihor, proiectul derulat la nivel national de Ministerul Sanatatii, prin Directiile Judetene de Sanatate Publica, este intitulat 'Cresterea accesului la servicii de preventie medicala primara pentru copiii si adolescentii din Romania. Alimentatia sanatoasa si activitatea fizica in randul copiilor si adolescentilor din Romania', fiind finantat prin Programul de cooperare norvegian pentru crestere economica si dezvoltare sustenabila in Romania.

In cadrul acestui proiect, la Baile Felix se va desfasura, timp de trei zile, modulul de instruire intitulat 'Adoptarea de comportamente sanatoase, rezultat al interventiilor integrate si durabile', la care vor participa reprezentanti ai directiilor de sanatate publica judetene din Regiunea de Nord-Vest.

03-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa