Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/22/2020
Data stire

Braila: Ambulatoriul Spitalului Judetean va deveni functional de la 1 decembrie


Autor: elena

Ambulatoriul Spitalului Judetean de Urgenta Braila, investitie cu fonduri europene care se ridica la peste 42 de milioane de lei, inaugurat pe 19 noiembrie, va deveni functional de la 1 decembrie, potrivit declaratiei facute vineri de presedintele Consiliului Judetean (CJ) Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

'Vor fi tarife pe care incercam sa le pastram in zona publica, nu in cea privata, pentru ca, fiind un spital public, nu tinem neaparat ca sa ne imbogatim de pe urma pacientilor, ci sa satisfacem nevoile oamenilor din punct de vedere medical. Avem cea mai buna imagistica din tara, sper ca vom reusi sa atragem multi pacienti din Braila, dar si din judetele limitrofe. Cred ca aceasta dotare va atrage dupa ea si oameni care doresc sa lucreze aici', a declarat Stancu.

Modernizarea Ambulatoriului de specialitate integrat in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Braila s-a realizat in cadrul unei proiect finantat din POR 2007-2013, Domeniul major de interventie 3.1 - 'Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate.

Valoarea totala a proiectului a fost de 42,6 milioane de lei, din care 34,7 milioane de lei finantarea nerambursabila. Proiectul s-a derulat pe parcursul a 18 luni, avand ca obiectiv general imbunatatirea calitatii serviciilor de asistenta medicala din judetul Braila si din regiune.

25-11-2011
Tip
Stiri interne
Sursa