Termen cautat
Tip stire
E.g., 08/03/2020
Data stire

Braila: Cadouri impachetate in cutii de pantofi pentru copiii cu dizabilitati


Autor: elena

Patru voluntari au dat startul în Brăila proiectului ShoeBox - cadoul din cutia de pantofi - campanie care se va încheie pe 15 decembrie şi care are drept scop strângerea ce cadouri de Crăciun pentru copiii cu dizabilităţi sau defavorizaţi din mai multe şcoli şi grădiniţe din oraş.

Astfel, brăilenii sunt invitaţi să îi dea o mână a ajutor lui Moş Crăciun şi să împacheteze în cutii haine, încălţăminte, rechizite, dulciuri şi lucruri de primă necesitate, pe care, ulterior, voluntarii le vor selecta în funcţie de vârstă.

'În perioada sărbătorilor, oamenii cumpără şi fac multe cadouri. Ei bine, anul acesta, poţi să reciclezi o cutie de pantofi, să o încarci cu lucruri bune, de care nu mai ai nevoie şi să o ambalezi frumos. Puteţi împacheta de la îmbrăcăminte, cărţi, rechizite, până la dulciuri sau încălţăminte. Donatorii pot vedea pe Facebook unde a ajuns cutia lor', a explicat Mihaela Coman, elevă la Liceul 'Panait Cerna', unul din voluntarii proiectului.

Mihaela Coman a precizat că primele cutii vor merge către Asociaţia pentru Autism din Brăila, iar celelalte vor fi dăruite copiilor defavorizaţi din mai multe şcoli şi grădiniţe din oraş.

02-12-2014
Tip
Stiri interne