Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/18/2020
Data stire

Braila: Propunere a CJ de marire a salariilor in spitale, publicata pe site-ul Ministerului Sanatatii


Autor: elena

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca propunerea CJ Braila de stimulare financiara a cadrelor medicale cu bani de la bugetele locale a fost publicata pe site-ul Ministerului Sanatatii, ceea ce inseamna ca se afla pe drumul cel bun.

"A aparut pe site-ul ministerului propunerea Brailei de stimulare a cadrelor medicale. Este o propunere a mea personala si nu este singura, am mai propus despartirea dintre public si privat in spitale. Consiliile judetene si primariile, care considera ca pot stimula, nu este obligatoriu, activitatea medicala, sa poata aloca bani de la bugetele locale, in functie de niste criterii, care vor fi propuse de spital si aprobate in plenul CJ", a declarat Stancu.

Presedintele CJ a mai spus ca, daca propunerea va avea aprobarea Ministerului Sanatatii, de la bugetul CJ Braila vor fi alocati aproximativ 200.000 de lei pe luna, bani care vor merge spre cele mai bune cadre medicale din judet "si atunci vom putea discuta de doctori foarte bine pregatiti, recompensati pentru munca depusa cu cate 2000-2.500 de euro pe luna".

21-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa