Termen cautat
Tip stire
E.g., 10/01/2020
Data stire

Bursa de Fericire a fost deschisa joi seara de viceguvernatorul Bogdan Olteanu la sediul BNR


Autor: elena

Bursa de Fericire, platforma on-line de strangere de fonduri pentru dotarea sectiilor de oncologie din spitalele romanesti, a fost deschisa oficial joi seara de viceguvernatorul Bogdan Olteanu in cadrul unui eveniment care a avut loc la Sala de Marmura a Bancii Nationale a Romaniei.

"Este de datoria noastra sa incurajam dezvoltarea de piete financiare, a tranzactiilor financiare, a culturii financiare in Romania. Nu incerc sa spun astazi parerea mea despre 18 ani de bursa de valori in Romania. Cred, si asta o sa pot sa spun, ca sunt mai optimist si mai bucuros ca astazi putem sa deschidem Bursa de Fericire in aceasta incapere, a acestei cladiri", a spus Bogdan Olteanu in deschiderea evenimentului.

Bursa de Fericire este o initiativa a Asociatiei Daruieste Viata, realizata cu sprijinul Ogilvy&Mather.

Viceguvernatorul BNR a apreciat ca "fericirea este cel mai intens, mai adevarat traita de fiecare in parte atunci cand daruieste".

Potrivit rapoartelor internationale, Romania se plaseaza pe un loc codas la capitolul fericire, dar fruntas in ceea ce priveste incidenta cazurilor de cancer. Bursa de Fericire poate fi o modalitate prin care aceste statistici ar putea fi inversate, a apreciat Paula Herlo, presedintele onorific al Asociatiei Daruieste Viata.

La Bursa de Fericire orice persoana poate investi in dotarea sectiilor de oncologie din Romania, in acest fel implicandu-se direct in schimbarea modului in care sunt tratati pacientii care sufera de aceasta boala. Acest site ofera transparenta totala, donatorii putand vedea concret traseul banilor.

Calitatea de actionar este accesibila atat persoanelor fizice cat si celor juridice care doresc sa investeasca in proiectele dedicate centrelor oncologice, prin achizitia de actiuni cu pret fix disponibile in permanenta online pe portalul bursadefericire.ro.

Printre cei prezenti la lansarea platformei Bursa de Fericire s-au numarat Mirel Plesca, CEO Ogilvy&Mather, care a facut o prezentare a dimensiunii financiare a proiectului Bursa de Fericire, si actorul Tudor Chirila, care a vorbit despre fericire.

La finalul evenimentului, Paula Herlo i-a invitat pe cei prezenti sa lupte pentru viata copiilor bolnavi si a inmanat certificatele de fondatori ai Bursei de Fericire.

28-11-2013
Tip
Stiri interne