Termen cautat
Tip stire
E.g., 07/12/2020
Data stire

Campanie umanitara in sprijinul copiilor bolnavi de cancer


Autor: elena

Asociatia P.A.V.E.L., a parintilor cu copii bolnavi de cancer, a lansat luni o campanie umanitara pentru strangerea de fonduri in vederea ajutorarii copiilor internati in spital si diagnosticati cu cancer.

Campania intitulata "A venit si aici Craciunul!" se va derula pana pe 15 ianuarie 2013 si are ca scop posibilitatea oferirii de cadouri pentru Craciun celor 200 de copii pe care asociatia ii are in supraveghere la acest moment si se afla la Spitalele Fundeni, Grigore Alexandrescu si Budimex.

Directorul executiv al asociatiei, Iuliana Ghidu, a declarat cu aceasta ocazie ca in aceste luni se vor deschide si "Atelierele lui Mos Craciun", in cadrul carora se vor expune la vanzare obiecte confectionate hand-made in scopul strangerii de fonduri.

"Vrem sa strangem fonduri pentru medicamentele copiilor bolnavi. Costul pentru cele 300 de cazuri pe care le ingrijim lunar este de 3.000 euro. In tara sunt inregistrate 500 de cazuri noi pe an. Sunt copii ce provin din familii sarace", a spus Ghidu.

Ea a spus ca tratamentele lunare constau in special in achizitia de medicamente, dar si a analizelor medicale, precum RMN, care este o analiza cu cost mare pentru cei fara posibilitati.

26-11-2012
Tip
Stiri interne
Sursa