Termen cautat
Tip stire
E.g., 06/05/2020
Data stire

Ceaiul de menta va ajuta sa faceti fata furtunilor magnetice


Autor: elena

Desi unele indispozitii sunt generate de schimbarea brusca a vremii, organismul uman este mult mai expus furtunilor magnetice decat variatiilor de temperatura.

Furtunile magnetice, despre care se vorbeste atar de mult in ultima vreme in contextul eruptiilor solare, sunt deosebit de periculoase mai ales pentru persoanele care sufera de hipertensiune arteriala si hipotensiune, precum si pentru cele cu afectiuni cardiovasculare, sustin expertii rusi, citati de RIA Novosti.

Potrivit constatarilor acestora, aproximativ 70% din atacurile de inima si accidente cerebrale sau vasculare si crize de hipertensiune se inregistreaza in perioada eruptiilor solare, care declanseaza furtunile magnetice.

Ceaiul de menta baut seara ar fi un remediu excelent pentru cei mai vulnerabili fata de furtunile magnetice, sustin expertii citati de agentia rusa de presa. Menta in genere este o planta care reduce starea de iritare si nervozitate si amelioreaza somnul.

Un ceai de menta are efecte benefice asupra intregului sistem nervos si cardiovascular, in plus, imbunatateste digestia.

Dar, si apa simpla poate reduce impactul negativ al furtunilor magnetice. Prin urmare, medicii recomanda ca in zilele de dupa eruptiile solare sa se faca baie sau dus mai frecvent.

In perioada cu eruptii solare, nu se recomanda consumul excesiv de mancaruri grele. Cele mai recomandate sunt produsele cu putine grasimi, mai multe cereale si peste fiert, precum si legumele si fructele, bogate in potasiu, magneziu, cupru si iod.

01-03-2011
Tip
Stiri externe
Sursa