Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/22/2020
Data stire

Cehia: Primii cvintupleti din tara conceputi natural se vor naste duminica


Autor: elena

Alexandra Kinova, 23 de ani, va naste duminica cvintupleti. Tanara din Cehia a aflat tarziu ca va avea cinci bebelusi. A crezut ca va avea gemeni, dar o clinica din Praga i-a spus in luna martie ca sunt patru, pentru ca in aprilie sa afle cifra finala: cinci, scrie 7sur7.be.

'Cand am aflat de al cincilea bebelus am plans', spune ea intr-un cotidian local. Sunt primii cvintupleti din Cehia conceputi pe cale naturala, mama valorificand astfel o sansa la cateva milioane.

Alexandra va naste prin cezariana duminica si vrea sa isi alapteze bebelusii. 'Pe primul copil l-am alaptat un an si jumatate si vrea sa fac si acum la fel. Stiu ca va trebui sa completez cu lapte artificial', a spus ea. In pofida eforturilor medicilor, Alexandra nu cunoaste sexul tuturor copiilor: doi bebelusi sunt ascunsi de alti trei, doi baieti si o fetita.

Bebelusii au primit deja medicamente care sa le accelereze dezvoltarea plamanilor, insa starea lor de sanatate va fi cunoscuta doar cand vor veni pe lume. Directorul clinicii in care va naste Alexandra spera ca cei cinci copii sa fie bine, dar nu exclude eventuale complicatii.

31-05-2013
Tip
Stiri externe