Termen cautat
Tip stire
E.g., 08/26/2019
Data stire

Cel mai nou GPS de la Evolio are preinstalate hartile actualizate ale Europei si Romaniei


Autor: elena

Evolio, unul dintre cele mai importante branduri romanesti de produse IT&C, isi extinde portofoliul de produse GPS, prin lansarea modelului super-slim din categoria E470, ce are preinstalate cele mai noi harti ale Europei si Romaniei.Noul aparat este dotat cu un ecran de 4,3 inci, foarte compact, si are o greutate de numai 200 grame

In plus, GPS-ul este echipat cu cea mai noua harta a Europei si Romaniei, acoperirea Europei de Vest este de 100%, reteaua de drumuri si strazi a Romaniei fiind cartografiata in proportie de 99,9%. Noul produs are actualizare gratuita online a hartii Romaniei timp de 12 luni.

Softul Evomap versiunea 2011, instalat pe GPS are o interfata intuitiva, ceea ce confera utilizatorilor usurinta in utilizare si acces la functii multimedia.
E-470 se remarca printr-un consum de energie redus cu 30% fata de modele din seriile precedente, incadrandu-se in categoria produselor Eco.
De asemenea, autonomia GPS-ului este cu 40% mai mare in comparatie cu cele mai multe dintre modelele existente pe piata, spun producatorii.

Tot pe Evolio E-470 este disponibil, gratuit, programul iMAP care permite accesul si managementul la o colectie imbogatita si actualizata lunar de Puncte de Interes /POI/: benzinarii, banci si bancomate, hoteluri, pensiuni, restaurante, centre comerciale, locatii de divertisment, institutii ale administratiei publice, gari, aeroporturi, spitale, farmacii, etc.

Prin intermediul aceluiasi program, GPS-ul primeste cele mai noi informatii privind amplasarea camerelor radar si de supraveghere a traficului.
E470 este disponibil incepand din 30 martie pentru comenzi online si din 5 aprilie la raft in retelele nationale de retail.

Lansat in 2007, Evolio este unul dintre cele mai importante branduri romanesti de produse IT&C. Sub brandul Evolio se comercializeaza produse GPS, netbook-uri, produse de comunicatii fixe si mobile, produse multimedia si accesorii.

30-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa