Termen cautat
Tip stire
E.g., 08/07/2020
Data stire

Centrofarm demareaza o noua campanie medicala de testare pentru depistarea osteoporozei


Autor: elena

Centrofarm demareaza o noua campanie medicala de testare pentru depistarea osteoporozei

In perioada 1-31 iulie, Centrofarm demareaza o noua campanie medicala de prevenire si informare privind osteoporoza in farmacia Pajura din Bucuresti. Astfel, clientii vor putea beneficia gratuit de servicii medicale de specialitate si isi vor putea testa predispozitia pentru aparitia osteoporozei, prin osteodensitometrie.

Consultatiile vor fi realizate de catre cadre medicale specializate de luni pana vineri, in perioada 1-20 iuliein intervalul orar 10:00 - 14:00 si in perioada 21-31 iulie in intervalul orar 16:00-20:00.

"Centrofarm are deja o traditie a campaniilor medicale derulate cu scopul prevenirii si depistarii celor mai frecvente afectiuni din Romania. In luna iulie, in farmacia Centrofarm Pajura, vom demara campania de preventie a osteoporozei. Aceasta vine ca o reactie fireasca la cifrele ingrijoratoare inregistrate in Romania in ultimii ani privind aceasta afectiune. Tot mai multe persoane incep sa sufere de reumatisme degenerative - maladii specifice de obicei persoanelor in varsta. Una din trei femei sufera de-a lungul vietii de o fractura osteoporotica, iar 80% dintre cei aflati la risc inalt de osteoporoza si care au suferit deja cel putin o fractura nu sunt nici identificati, nici tratati pentru osteoporoza. Pe aceasta cale, ii incurajam pe clientii nostri sa apeleze cu incredere la serviciile noastre de specialitate, sa-si faca testul de osteoporoza si sa ceara informatii despre aceasta afectiune si modul in care poate fi prevenita, in farmacia Centrofarm Pajura, din Str. Pajura nr.13-15.", declara Dr. Mirela Morosanu, Director Medical Centrofarm.

Mai multe detalii despre campanii pot fi aflatela Tel Verde (linia este activa de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00) sau de pe www.centrofarm.ro.De asemenea, programarile se pot realiza in farmacia Centrofarm Pajura din Str. Pajura nr. 13-15 din Bucuresti sau la numarul de telefon: 021/ 667 49 40.

Despre Programul Castiga Viata

In cadrul Programului Castiga Viata, farmaciile Centrofarm deruleaza campanii medicale de preventie, care au ca obiectiv informarea, educarea si prevenirea unor afectiuni cu incidenta ridicata, precum: bolile cardiovasculare, diabetul, afectiunile pulmonare, osteoporoza, afectiuni ale pielii, obezitatea, alergiile respiratorii si cancerul de col uterin.

Toti clientii posesori de card Centrofarm se pot testa in cadrul campaniilor derulate in cadrul Programului Castiga Viata si, in plus, au acces gratuit la peste 10.000 de servicii de preventie, in baza punctelor acumulate pe card. Serviciile mentionate sunt publicate periodic in catalogul "Castiga Viata", distribuit in farmaciile Centrofarm si disponibil online pe www.centrofarm.ro.

Despre farmaciile Centrofarm

Centrofarm are o experienta de peste 80 de ani pe piata farmaceutica din Romania. Prin campaniile medicale pe care le realizeaza in cadrul Programului "Castiga Viata", Centrofarm isi asuma misiunea de a contribui la ingrijirea si imbunatatirea starii de sanatate a romanilor si incearca sa le schimbe atitudinea fata de propria sanatate.

Centrofarm detine in prezent 55 de farmacii, dintre care 34 in Bucuresti si 21 in tara.

Info: Dr. Mirela Morosanu, Director Medical Centrofarm
Tel: 021.313.12.88, marketing@centrofarm.ro
www.centrofarm.ro
facebook.com/centrofarm

CENTROFARM. CEL MAI BUN MEDICAMENT ESTE PREVENTIA

04-07-2014
Tip
Comunicat de presa