Termen cautat
Tip stire
E.g., 09/18/2020
Data stire

Comunicat de presa - Reteaua de sanatate Regina Maria


Autor: elena

Munca unui medic bun nu lasă urme: Reţeaua de sănătate Regina Maria a lansat campania de imagine 'Cei mai buni medici', bazată pe cazuri reale

Reţeaua de sănătate Regina Maria a dat startul campaniei 'CEI MAI BUNI MEDICI', în semn de mulţumire pentru toţi medicii care inspiră şi salvează vieţi. Campania are la bază cazuri reale ale unor pacienţi trataţi în reţea, transpuse în trei spoturi video, arătând astfel că munca unor medici buni, care tratează sau pun diagnostice corecte, nu lasă urme.

Conceptul de comunicare al campaniei este 'Munca unui medic bun nu lasă urme', iar toate cele trei spoturi au la bază cazuri reale cu care s-au confruntat medicii Reţelei de-a lungul timpului: o mână salvată printr-o intervenţie intrauterină; un genunchi perfect, ca urmare a unui implant de menisc artificial, şi un copil operat în a doua zi de viaţă, care se poate bucura acum de jocurile copilăriei.

Acestea sunt doar câteva dintre cazurile spectaculoase de pacienţi salvaţi de medicii de la Regina Maria, a căror viaţă merge mai departe, fără ca cei din jur să bănuiască încercările prin care au trecut corpurile lor.

'Am fost inspiraţi pentru această campanie de cazurile speciale şi emoţionante pe care le vedem zi de zi în spitalele şi clinicile noastre, şi pe care medicii noştri le rezolvă cu succes. Cele trei spoturi transpun într-un mod creativ cazuistica noastră, iar pe această cale, am dorit să le mulţumim doctorilor pentru pasiunea pe care o depun zilnic în misiunea lor salvatoare de vieţi. Ne onorează faptul că suntem spitalul privat cu cei mai buni medici, lucru confirmat şi de studiile de piaţă. Inovaţia, cooptarea celor mai buni medici în echipă, serviciile impecabile şi grija pentru pacient reprezintă principalele deziderate ale brandului', a declarat Greta Redeleanu, Director Marketing - Reţeaua de sănătate Regina Maria.

Reţeaua de sănătate Regina Maria, numărul 1 la profesionalismul medicilor

Afirmaţia 'Cei mai buni medici' se bazează pe mai multe studii, care atestă calitatea serviciilor, profesionalismul echipei medicale şi dotările medicale performante.

CALITATEA SERVICIILOR:

- Reţeaua de sănătate Regina Maria ocupă prima poziţie din punct de vedere al calităţii serviciilor, conform Barometrului Medical MEDIBUS (Studiu independent Mednet, realizat în 2014).

- Peste jumătate (51%) dintre pacienţii participanţi la un studiu derulat prin Millward-Brown au indicat Reţeaua de sănătate Regina Maria ca având calitatea cea mai înaltă a serviciilor medicale.

CEI MAI BUNI MEDICI:

- Barometrul Medical MEDIBUS (Studiu independent Mednet, realizat în 2015) plasează Reţeaua de Sănătate Regina Maria pe locul 1 din punct de vedere al profesionalismului medicilor, doi ani consecutivi, atât în 2014, cât şi în 2015.

- Aproape jumătate (45,5%) dintre participanţii la studiul Millward-Brown consideră că Regina Maria are cei mai buni medici, iar 47,8% dintre aceştia au răspuns că au cea mai mare încredere în Reţeaua de sănătate Regina Maria dintre toate clinicile private.

ATESTARE INTERNAŢIONALĂ: Calitatea actului medical şi siguranţa pacientului în cadrul Spitalului Băneasa sunt atestate de către Joint Commission Internaţional (JCI). Acreditarea JCI reprezintă cel mai înalt standard internaţional în sistemul de sănătate. Criteriile de acordare sunt printre cele mai exigente, doar 3,6% dintre aplicaţi obţinând această acreditare.

Unde pot fi vizionate spoturile

Cele trei spoturi ale campaniei pot fi vizionate pe principalele staţii TV şi alte portaluri, pe site-ul Reţelei de Sănătate Regina Maria, pe pagina de Facebook a Reţelei de sănătate Regina Maria şi pe canalul propriu de Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=taLX9TXOHHA

https://www.youtube.com/watch?v=CEDFu43EmH0

https://www.youtube.com/watch?v=3f3rupT7sYo

Despre Reţeaua de sănătate REGINA MARIA

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA este cea mai extinsă reţea de servicii medicale private din România, cu peste 3000 de angajaţi în cele 21 de locaţii proprii din Bucureşti şi din ţară.

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA şi-a câştigat poziţia de lider pe piaţa medicală românească datorită calităţii serviciilor oferite şi a numărului de unităţi medicale prin intermediul cărora deserveşte peste 1,2 milioane de pacienţi retail.

Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 275.000 de abonamente corporate.

În cifre, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 21 locaţii proprii, 4 spitale, 2 maternităţi, 5 campusuri medicale, 5 centre de imagistică, 11 laboratoare acreditate, bancă proprie de celule stem şi peste 180 de policlinici partenere în ţară.

www.reginamaria.ro

18-06-2015
Tip
Comunicat de presa