Termen cautat
Tip stire
E.g., 01/22/2020
Data stire

Constanta: Doar una dintre persoanele ranite in urma coliziunii dintre un autobuz si o autoutilitara a fost spitalizata


Autor: elena

Numai unul dintre cei sapte raniti transportati la spital, marti seara, in urma unui accident rutier petrecut pe soseaua de centura a municipiului Constanta, cand un autobuz a intrat in coliziune cu o autoutilitara, a ramas internat si este in afara oricarui pericol.

Managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Constanta, Dan Capatana, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca pacientul a suferit un traumatism toraco-abdominal inchis si o fractura deschisa de gamba.

''Este constient, toti parametrii sunt in limite normale. Nu sunt motive de ingrijorare'', a mentionat reprezentantul SCJU.
Potrivit acestuia, ceilalti sase raniti care au fost adusi cu ambulantele la unitatea medicala au suferit traumatisme minore, nefiind necesara spitalizarea.

In urma accidentului rutier respectiv, o persoana a murit pe loc, iar o a doua a decedat in ambulanta, nemaiputand fi resuscitata, in timp ce era transportata la spital.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta, conducatorul auto al unui autobuz a lovit o camioneta care circula in fata lui, in momentul in care soferul acesteia a intentionat sa intre cu autovehiculul in curtea unei societati comerciale.

In urma impactului, autobuzul a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o autoutilitara care circula regulamentar, din sens opus, soferul acesteia fiind scos mort dintre fiarele contorsionate. In autobuzul implicat in accidentul rutier erau aproximativ 40 de pasageri.

03-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa