Termen cautat
Tip stire
E.g., 08/03/2020
Data stire

Constanta: Focuri de arma pentru prinderea unui tanar suspectat de trafic de droguri


Autor: elena

Poliţiştii au tras focuri de armă, marţi, la Năvodari, pentru prinderea unui tânăr suspectat de trafic de droguri care, după ce a sărit pe fereastra unui apartament situat la primul etaj al unui imobil, a încercat să fugă.

Suspectul a sărit pe fereastră atunci când la uşa apartamentului în care se afla împreună cu alţi doi tineri a sunat un echipaj de poliţie.

"Poliţiştii din Năvodari, în timp ce desfăşurau activităţi specifice s-au deplasat la o adresă de pe raza oraşului, iar în timp ce solicitau actele de identitate persoanei găsite în imobil, au observat un tânăr sărind pe fereastra de la etajul 1 al apartamentului. Un alt poliţist care supraveghea acea latură a imobilului, după efectuarea somaţiei legale a efectuat un foc de armă în plan vertical cu armamentul din dotare, ulterior imobilizându-l pe cel în cauză", au informat, printr-un comunicat remis AGERPRES, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa.

Conform acestora, în rucsacul fugarului au fost găsite 183 de plicuri autosigilante, cu o substanţă vegetală care ar fi etnobotanice şi suma de 280 de lei.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice, cercetările urmând a fi continuate de lucrătorii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa.

02-12-2014
Tip
Stiri interne