Termen cautat
Tip stire
E.g., 07/15/2020
Data stire

Constanta: Politistul ranit grav intr-un accident de motocicleta, supus unei noi interventii chirurgicale in Israel


Autor: elena

Politistul brailean care a fost ranit grav in luna iulie, in timpul unei misiuni pe litoral, cand urmarea cu motocicleta un autovehicul, a fost supus unei noi interventii chirurgicale, luni, la o clinica din Israel, perioada de recuperare medicala a acestuia prelungindu-se, a declarat, la Constanta, seful Directiei Politiei Rutiere Romane, comisar sef Lucian Dinita.

''Politistul de la Braila a fost operat din nou azi (luni - n.r.), la maini. (...) Perioada de recuperare va fi mai lunga, dar important este ca specialistii din Israel au precizat ca ii vor da drumul din spital doar cand ei au certitudinea ca poate sa mearga si ca e recuperat in proportie de 75%, urmand ca perioada urmatoare de recuperare sa o faca in Romania'', a precizat Dinita.

Referitor la ancheta cu privire la imprejurarile producerii accidentul rutier, comisarul sef Lucian Dinita a spus ca victima este inca in stare de soc si ca nu-si aduce aminte decat de momentul cand a urcat pe motocicleta, de lumini multe, de lumea care era deasupra sa si de zgomotul de elicopter.

''Probabil, cand va fi recuperat si psihic va putea pune cap la cap secventele. Dar ce va pot spune in momentul de fata este ca nu-si aduce aminte decat de momentul in care a urcat pe motocicleta. Intre partea de motocicleta si partea de lumini, multa lume si zgomot de elicopter nu stie nimic'', a afirmat reprezentantul Politiei Romane.

Potrivit acestuia, pana in prezent nu exista niciun martor care sa poata spune ceva sigur cu privire la producerea accidentului rutier, iar referitor la masina de Satu Mare condusa de Beniamin Tantas si care ar fi fost urmarita de agentul de politie, comisarul sef Dinita a spus ca cercetarea criminalistica ''nu a confirmat atingerea motocicletei'' de catre autoturismul respectiv.

''In mod normal, cand incepi sa urmaresti o masina, trebuie sa raportezi ca pleci in urmarire. Or, daca chestia asta nu exista, atunci despre ce discutam? Pe cine urmarea? (...) La locul accidentului s-a oprit multa lume, dar nimeni nu a fost in stare sa spuna ceva concret", a afirmat seful Directiei Politiei Rutiere Romane.

La jumatatea lunii iulie, un politist care urmarea cu motocicleta un conducator auto a fost ranit grav, pe DN22C, intre localitatile Medgidia si Castelu, dupa ce intr-o curba a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu un autoturism care circula regulamentar.

Pentru ca politistul sa poata fi supus interventiilor chirugicale de care avea nevoie, colegii de serviciu ai acestuia s-au mobilizat si au putut strange o parte din banii pentru spitalizarea in strainatate.

29-08-2011
Tip
Stiri interne
Sursa