Termen cautat
Tip stire
E.g., 12/13/2019
Data stire

Credit de peste 17 milioane de lei pentru finalizarea noii maternitati


Autor: elena

Consiliul Judetean Buzau a aprobat, miercuri, cu majoritate de voturi contractarea unui credit in valoare de 17,6 milioane de lei pentru finalizarea lucrarilor la noua maternitate.

'Creditul se va derula pe o perioada de 10 ani si va fi folosit pentru achizitionarea de aparatura si utilaje necesare finalizarii celui mai modern obiectiv medical din Romania, Maternitatea Buzau', a declarat presedintele CJ Buzau, Victor Mocanu.

Potrivit acestuia, investitia totala se ridica la peste 100 de milioane de lei - cea mare mare parte fiind fonduri ale CJ Buzau - si va fi finalizata la sfarsitul acestui an.

Din cei 33 de consilieri judeteni din cadrul CJ Buzau, 11 au votat impotriva proiectului de hotarare, creditul fiind, potrivit consilierului Constantin Ghinioiu (PDL), "o povara pentru urmatoarele doua-trei mandate care va face ca, incepand cu anul 2013, datoria publica sa depaseasca 70 la suta din veniturile proprii ale Consiliului judetean Buzau'.

Lucrarile la noua maternitate din Buzau cu o capacitate de 150 de locuri au inceput in 2008 si, conform proiectului, urmau sa fie finalizate in 2012.

30-03-2011
Tip
Stiri interne
Sursa