Termen cautat
Tip stire
E.g., 11/24/2020
Data stire

Cursurile online - un nou trend in perfectionarea medicilor de familie


Autor: elena

La numai 3 luni de la lansare, peste 2.000 de medici de familie participa la cursurile online pe platforma dedicata FormareMedicala.ro, se arata intr-un comunicat de presa al Societatii Nationale a Medicilor de Familie (SNMF), transmis marti AGERPRES.

Medicii de familie impun un nou trend in educatia medicala continua, peste 80% dintre ei optand pentru cursuri online de perfectionare.
Acestea sunt rezultatele unui sondaj realizat recent de FormareMedicala.ro, un portal sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei.

Rata mare de adoptie a proiectului FormareMedicala.ro valideaza calitatea si interactivitatea de exceptie a cursurilor creditate de Colegiul Medicilor din Romania si demonstreaza interesul medicilor pentru dezvoltarea competentelor profesionale.

In trei luni de la lansare, pe platforma FormareMedicala.ro studiaza peste 2.000 de medici de familie din Romania. Acestia au sustinut 500 de examene finale, cu o rata de promovabilitate de 80%, absolventii obtinand credite EMC (educatie medicala continua).

'Noile date procesate de FormareMedicala.ro si modul in care proiectul a fost primit la conferintele de specialitate din Bucuresti, Targu Mures, Iasi, Sinaia, Constanta contureaza un portret al medicilor de familie diferit de perceptia de pana acum - sunt profesionisti deschisi la nou, interesati de informatii actuale din domeniul de activitate si care doresc sa se dezvolte permanent, utilizand platforma de e-learning dedicata FormareMedicala.ro pentru a economisi timp si resurse', a explicat dr. Rodica Tanasescu, presedinte SNMF si sustinator al proiectului FormareMedicala.ro

Membrii echipei FormareMedicala.ro au in lucru patru noi cursuri pe ariile: respirator, dermatologie, urologie. Noile cursuri vor fi lansate in perioada imediat urmatoare, echipa sperand ca si acestea sa fie primite la fel de bine de comunitatea medicilor de familie.

FormareMedicala.ro este singurul portal din Romania dedicat in exclusivitate medicilor de familie, realizat sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei, care ofera cursuri interactive gratuite, principalele obiective ale portalului fiind sustinerea educatiei medicale continue si cresterea impactului medicului de familie in sistemul medical, spre beneficiul pacientilor.

29-06-2011
Tip
Stiri interne
Sursa