Termen cautat
Tip stire
E.g., 08/10/2020
Data stire

DIICOT: Doua persoane prinse in flagrant cu 6.000 pastile de Xanax


Autor: elena

Procurorii DIICOT Gorj efectueaza cercetari fata de doua persoane acuzate de trafic de droguri dupa ce au fost prinse in flagrant avand asupra lor 6.000 pastile de Xanax pe care urmau sa le comercializeze la pretul de 2 euro/bucata.

Potrivit unui comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) transmis vineri AGERPRES, invinuitii au fost depistati in flagrant delict pe raza municipiului Timisoara, in timp ce se deplasau cu un mijloc de transport in comun cu destinatia Oslo - Norvegia, avand asupra lor comprimatele Xanax, disimulate intr-un recipient de alimente.

Ei sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor prev. de art. 2 al.(1) si art.20 Cod penal rap. la art. 3 al.(1) din Legea 143/2000.

"In fapt, din probele administrate in cauza, se contureaza suspiciunea rezonabila ca in cursul lunii ianuarie invinuitii au procurat, detinut si transportat cantitatea de 6.000 pastile de Xanax, medicamente cu continut stupefiant, in vederea comercializarii acestora la pretul de 2 euro/bucata", se arata in comunicat.

24-01-2014
Tip
Stiri interne