Termen cautat
Tip stire
E.g., 08/07/2020
Data stire

Dolj: ADR Oltenia a initiat o actiune de revitalizare a turismului de sanatate din regiune


Autor: elena

Agentia pentru Dezvoltare Sud-Vest 'Oltenia' a initiat o actiune de revitalizare a sectorului de turism prin dezvoltarea clusterului 'Turismul de sanatate in regiunea Sud-Vest Oltenia'.

Marilena Bogheanu, directorul ADR Oltenia, a declarat pentru AGERPRES ca aceasta initiativa are ca scop stabilirea unui diagnostic privind competitivitatea sectorului de turism de sanatate din regiune, intelegerea provocarilor intampinate si reflectarea asupra potentialelor actiuni ce ar putea stimula inovarea si sporirea gradului de vizibilitate la nivel national.

'Principalele beneficii ale unei astfel de initiative de cluster includ actualizarea si impartasirea unei viziuni comune a sectorului, consolidarea cunoasterii reciproce intre membrii clusterului (companii si institutii de sprijin), generarea de actiuni comune si consolidarea competitivitatii clusterului', a spus Bogheanu.

Potrivit sursei citate, initiativa demarata va dura intre 6 si 8 luni si este impartita in 3 etape, fiecare incheindu-se cu o intalnire publica la care toate companiile si institutiile de sustinere a clusterului sunt invitate sa se alature pentru identificarea provocarilor, coordonarea strategiei si lansarea actiunilor.

07-07-2014
Tip
Stiri interne