Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/22/2020
Data stire

Doua autovehicule Hyundai 4X4, puse la dispozitia Crucii Rosii pentru ajutorarea famililor izolate de viscol


Autor: elena

Doua autovehicule de teren marca Hyundai echipate complet au fost puse la dispozitia Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania pentru distributia de alimente catre familiile izolate in urma caderilor masive de zapada si gerului inregistrat in ultima saptamana, a anuntat, luni, intr-un comunicat de presa, Hyundai Auto Romania, importator exclusiv al marcii pe plan local.

Actiunea de distributie a alimentelor a demarat luni, iar primele ajutoare urmeaza sa fie distribuite in judetele Dambovita si Ilfov.

Potrivit sursei citate, cele doua autovehicule Hyundai pe care se bazeaza voluntarii Crucii Rosii pentru aceasta interventie sunt un Santa Fe si un ix35, echipate corespunzator pentru a strabate drumurile inca inzapezite din tara.

In ceea ce priveste capacitatea de transport a celor SUV-uri, un Hyundai Santa Fe poate fi incarcat cu pana la 2.213 litri in timp ce pentru ix35 vorbim despre 1.436 litri.

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai pe plan local din anul 1994, si aduce pe piata nationala 11 modele ale constructorului sud-coreean.

Fondata in anul 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.

30-01-2012
Tip
Stiri interne
Sursa