Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/20/2020
Data stire

'The Dr. Oz Show' va beneficia de 'tratamente' locale in India si Romania


Autor: elena

Compania Sony Pictures Television /SPT/ a semnat acorduri cu canalul indian Colors si cel romanesc TVR pentru producerea de versiuni locale ale emisiunii Dr.Oz Show, informeaza marti portalul WorldScreen.

In India, va fi pentru prima data cand un talk-show cu format american va fi adaptat pe plan local, dar si prima emisiune cu format medical din regiune.

In Romania, TVR a comandat 100 de episoade si va fi prima data cand formatul respectiv va fi realizat in aceasta tara. Varianta locala romaneasca a show-ului va incepe sa fie difuzata din 2012.

Emisiunea doctorului Oz a mai fost vanduta in zece locuri din lume, intre care Brazilia, China, Rusia si Orientul Mijlociu.

Keith Le Goy, presedinte pentru distributia internationala al SPT, a subliniat ca, dupa raspunsul fara precedent generat in lume de versiunea americana a show-ului, este 'palpitant de constatat cum audienta si televiziunile vor sa adopte si sa actualizeze acest format pentru a oferi informatii mai cuprinzatoare si mai aprofundate despre sanatate si mentinerea ei'.

29-11-2011
Tip
Stiri externe
Sursa