Termen cautat
Tip stire
E.g., 02/20/2020
Data stire

Gala TopMedici, la a sasea editie


Autor: elena

Gala TopMedici, aflata la a sasea editie, a reunit miercuri personalitati cu performante exceptionale a caror pregatire este insotita de caldura umana, devotament si deschidere catre lume.
Premiile au fost acordate de un Consiliu Consultativ, care a facut selectia premiantilor.

Criteriile care au stat la baza punctajului au fost: inovatia, performanta profesionala, spiritul de echipa si capacitatea de a forma specialisti, managementul bolnavului si abilitatea de comunicare.

In cadrul Galei TopMedici au decernate premii de excelenta medicilor: prof. dr. Gabriela Produ, Vladimir Belis, Ion Bordeianu, Maria Dorobantu, Leonida Gherasim, Constantin Ionescu Targoviste, Maria Motiu, dr. Marcel Oancea, prof. dr. Traian Patrascu, Dorel Sandescu, Eugen Tarcoveanu, Liviu Vlad.

Premiul TopMedici de excelenta in management i-a fost atribuit prof. dr. Alexandru Irimie.

Profesorul doctor Ion Bruckner a obtinut premiul pentru performanta medicala in echipa, conf. dr. Corneliu Moldovan a primit premiul de excelenta pentru promovarea medicinei si terapiei integrative. Premiul pentru performanta in comunicare a revenit prof. dr. Vasile Astarastoae si prof. dr. Mircea Cinteza.

Premiul TopMedici pentru inovatie i-a fost atribuit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Mecatronica si Tehnica Masurarii, colectiv alcatuit din inginerii Alexandru Moldovan, Adrian Pacioga si Stanca Comsa.

In anii anteriori au mai fost premiati, intre altii, prof. dr. Ioanel Sinescu, acad. prof. dr. Constantin Popa, prof. dr. Rodica Anghel, prof. dr. Mircea Diculescu si conf. dr. Petre Calistru.

30-05-2013
Tip
Stiri interne